Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dokąd we wrzesniu nad morze

Polecane posty

Gość gość
O Mielno super, rozejrze się :) wlasnie obawiam sie troszke o pogode, choc nie raz lipiec np byl mega brzydki, a we wrzesniu slonko.

Gość gość
gościówa30 - podasz namiary?

Gość gość
tzn co do pogody to widzialam juz 2 opcje, ze ma byc brzydko i ze do polowy wrzesnia spoko, takze mysle ze nie ma co sie sugerowac, czasem nawet 14 dniowe prognozy sa do d**y, a tu jeszcze miesiac.

Gość gościówa30
My pojechalismy calkiem w ciemno i na miejscu szukalismy. Zakwaterowalismy sie w pensjonacie "pod jesionem". Chyba ul. Chmielna. Maja str. internetowa to sobie zajrzyj.(wpisz w googlach mielno pod jesionem i juz) Jak pisalam ogromny plus to bliskosc morza, ale i sam pensjonat ok. Maja kuchnie, tv, mini silownie, pilkarzyki, mozna zrobic grilla. Generalnie cicho i spokojnie,ale to pewnie kwestia terminu.

super, dzieki ! na pewno zajrze. A co do plazy itp, to czy sa pustki? tzn wiem, ze na pewno sa ludzie, ale jednak zawsze jezdzilam w sezonie, gdzie na plazy nie bylo miejsca zeby noge postawic, a do zarcia wielkie kolejki, wiec jestem ciekawa jak to wyglada we wrzesniu, czy jest fajnie i spokojnie? :)

Gość gościówa30
Jak jest typowo letnia pogoda to jest troche ludzi, zwlaszcza przy wejsciu na plaze z deptaku od centrum. Tam gdzie my bylismy bylo najwyzej kilkanascie parawanow. W chlodniejsze dni poza spacerujacymi plaze sa puste. W tym miejscu,gdzie bylismy mozna smialo powiedziec,ze byly luzy. Nie ma stania w gigantycznych kolejkach,a na poczatku wrzesnia straganiki z pamiatkami sa jeszcze otwarte,ale jest ich znacznie mniej. Po ok. 10 wrzesnia sa juz zupelne pustki. Bywalam nad morzem i w sezonie,ale zdecydowanie spokojniej jest we wrzesniu.

Gość gościówa30
Mielismy taki hmmm, jak to nazwac.... Dwa pokoje do dyspozycji z lazienka i mini aneksem kuchennym. Bylo nas 4 i placilismy po 100zl za dobe plus jakas niewielka oplata klimatyczna,ale kobieta wziela tej oplaty tylko za 5 dni. Powiedziala,ze w sezonie te pokoje sa drozsze,ale jest juz wrzesien wiec za 100. Pojedyncze pokoje z pewnoscia sa tansze.

Gość gościówa30
Oczywiscie ta stówa to od calej naszej czwórki :)

czyli mysle, ze trzeba dzwonic i sie dowiadywac :) ok, dziekuje bardzo mi pomoglas, mam juz wieksze pojecie jak to jest po za sezonem. i moze rzeczywiscie wybiore sie do Mielna :) pozdrawiam !

Gość gościówa30
Tez mysle,ze trzeba zadzwonic i pogadac,a potargowac sie na miejscu zawsze mozna sprobowac. My naprawde bylismy zadowoleni i z czystym sumieniem moge polecic i Mielno i wrzesien:) Zycze zatem udanego wyjazdu i pieknej pogody!

Wlasnie pogody :-) Ja mam tez od miesiaca apartament zarezerwowany...ciekawa jestem. Jak bedzie brzydka pogoda to polecimy spontanicznie do Hiszpanii :-P

Gość gość
na nad morze jezdze zawsze we wrzesniu jest mnie ludzi nie ma takiego tloku ,,preferuje jastrzebia gore choc dwa lata temu bylam w karwi bliziutko morza jak wyjezdzalam okolo 10 wrzesnia to juz zwijali namioty z pamiatkami w jastrzebiej zawsze jest ruch nie przeszkadza mi wiatr caly dzien chodze moczacz nogi niezaleznie od pogody i pozniej nie mam zadnych boli ,rok temu bylam po 10 wrzesniu i ludzi sporo nawet mlodych cisza spokoj polecam

Gość gośćgość
@mala_biest odezwij sie jak bedziesz juz w Swinoujsciu do mnie

Gość gość
ja we wrzesniu zawsze jezdze jak mi sie uda dzis corka jedzie do miejscowosci Tupadly w poblizu Jastrzebiej Gory