Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Summerbutterfly__

Podobają mi się starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość Summerbutterfly__

Tacy po 40, po 50... Ostatnio spodobał mi się pewien 51 - latek, strasznie fajny mężczyzna, no i tak się zastanawiam, jak go poderwać :)

Gość gość
w domu starcow jest zapotrzebowanie do podcierania dopy zawsze chetnych duzo i czesto sie zmieniaja:D

Gość Summerbutterfly__
Jeśli uważasz, że facet w tym wieku to starzec, to pozostawię to bez komentarza. Są różni 50 - latkowie - jedni zmęczeni życiem i zaniedbani, drudzy - męscy i energiczni. Zdecydowanie preferuję ten drugi typ :)

Gość Summerbutterfly__
Starzy to są faceci powyżej 65 roku życia, a nie seksowni 50 - letni.

Gość gość
lola, 50 latkowie stwarzaja mylace pozory na wierzchu liceum, w srodku muzeum

Gość ojoooooj
męski 50-latek niestety tam już niema/prawie nie ma testosteronu...

Gość Summerbutterfly__
Niekoniecznie. Mogą być młodsi duchem od niejednego mojego rówieśnika, prowadzić aktywny tryb życia, tryskać energią.

Gość gość
niestety kondycja nieta, szybko sie wypalaja :D ale wmawiac sobie i dzierlatkom moga ze jest inaczej:classic_cool: :D

Gość Summerbutterfly__
Skąd wiesz? Moja kumpela była w związku z takim facetem i chwaliła, że kochanek był z niego wyśmienity. Nie to co młodzi chłopcy obecnie - byle tylko zerżnąć kobietę.

Gość Summerbutterfly__
25. Rówieśnicy przestali mnie pociągać.

Przemyśl to na spokojnie. Nie wierzę, że rzeczywiście tacy Ci się podobają. Zapewne masz jakieś urazy z przeszłości/niską samoocenę i szukasz "bezpiecznej przystani".

Gość gość
Dla 25 latki najlepsi są mężczyźni po 50. To najlepsza partia. Dla 25 latka dostępne kobiety są w wieku 15-18/19

Gość gość
summerb..daj namiar..skąd jesteś?

Gość gość
juz jest chetny dziadzio w pampersie :D

Gość Summerbutterfly__
sonia_sonatka@wp.pl

Gość PROOOOOWOOKACJA
Żadna nie jest taka glupia, chyba, ze szuka sponsora;) Nikt normalny nie chce tak starego faceta/starej kobiety:D

Gość PROOOOOWOOKACJA
Komus brakuje OJCA albo SPOSONSORA:D Takie dziady, to niech biora się za opieke nad corkami i wnukami:d

Gość gość
Jezuu, o co wam chodzi z tym: - To niemożliwe, to nienormalne????? Z wami chyba jest coś nie tak. ja sama mam pociąg do dojrzałych mężczyzn. 30+/40/50 i co? Oczywiście zadbanych, energicznych, miłych, szarmanckich - to jest piękne. Najlepsi są tacy 40-45 latkowie. Oczywiście nie wszyscy, ale czy 20 latkowie WSZYSCY się wam podobają? NIE. Ja tu nie widzę nic nienormalnego. A przynajmniej nie bardziej nienormalnego od preferencji was wszystkich. Też macie różne gusta i też wam się co innego podoba.

To nie kwestia gustu a psychiki i coś jest nie tak z ową psychiką. Co innego zakochać się w kimś pomimo wieku, co innego gustować w starszych facetach.

Gość gość
nie powiesz mi ze nie ma roznicy miedzy cialem 20 latka i 50 latka :D taka laska kieruja jedynie chec wydymania i to czesto za kase=sponsoring :D jest natomiast duza roznica gdy dziewczyna dobrze czuje sie w jego towarzystwie na stopie czysto kolezenskiej choc to rowniez watpliwe miedzy pociagiem seksualnym z gosciem w wieku swego ojca ktorego czesto sie uwaza i nazywa STARY :D

Gość Summerbutterfly__
Nie szukam sponsora, bo mam pracę i samodzielnie zarabiam na swoje utrzymanie. Gardzę panienkami, które godzą się na coś takiego. Moje upodobania wynikają z moich indywidualnych preferencji. Zawsze czułam się starsza i poważniejsza od rówieśników i dlatego to właśnie ze starszymi osobami znajdowałam język. Mówię tu oczywiście o osobach oczytanych, wykształconych, o szerszych horyzontach myślowych, wychowanych w poszanowaniu dla pewnych wartości i ideałów. Mam sentyment do pokolenia 60', 70'.

Gość gość
to przykre, ze tak staro sie czujesz:D a tatusiem pogadac nie mozesz? tez na pewno jest oczytany, wyksztalcony, wyrozumialy bo inaczej po kim bys geny przyjela? :D

Gość Summerbutterfly__
To jest przykre, że w tym kraju młoda kobieta spotykająca się ze starszym mężczyzną jest uważana za k***ę tylko dlatego, że ma takie a inne preferencje. Wiem czym jest sponsoring i że dużo dziewczyn decyduje się zarabiać tak na swoje utrzymanie, ale ja do takich nie należę. Mam swoją pracę, nie biegam za mężczyznami, jestem osobą spokojną i ułożoną. Z rówieśnikami mi nie wychodziło, byli nastawieni głównie na zabawę, a ja jestem zmęczona ich wybrykami.

Ceń się dziewczyno. To, że nie wyszło ci z rówieśnikiem nei znaczy, że fajni faceci nei są dla Ciebie i skazana jesteś na starych.

Gość gość
jestem osobą spokojną i ułożoną. x czyli ty lezysz spokojnie, nieruchomo i jemu lezy :D idealny uklad, obydwoje tacy ulozeni mimo roznicy wieku:D

Gość gość
A jak gustujesz w blondynkach TYLKO to masz coś z głową? A jak gustujesz w dziewczynach spokojnych to też masz coś z psychiką? Głupie gadanie i dorabianie ideologii. Tak naprawdę każdy ma jakieś preferencje ukształtowane poprzez własne doświadczenia pozytywne czy negatywne.