Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez bielizny

Polecane posty

V34 masz jeszcze te fote ? jak ja wszyscy widzieli, to troche glupio ze jej nie mam u siebie nie musialbym tu tak na prozno dyszec kupie ci w zamian bukiet roz, jak mi udostepnisz

Gość gość
Jzb zobacz w profilu Vii .

V34 fajne cycki, ale zdjecie slabe gdybys miala chwile, to zrobilbym duzo lepsze zdjecie twoich cycek a tak, to troche szkoda i zal takie cycki są trudne do pielegnacji szybko ząb czasu je nadgryza trzeba sie spieszyc z tym zdjeciem

Gość gość
EseMu ty juz przeciez stoisz nad grobem stary smierdzacy capie .:D

SM warto trwonic czas wg mnie na wszystkie kwiaty inaczej tracisz czas na szukanie ladnych i te cale p********ie wokol nie na temat piekny bukiet ze wszystkiego jest zawsze piekny a zazwyczaj rowniez wiekszy i tanszy

V34 10-15 lat bedziesz trącona ostatecznie ale do tego czasu lepiej nie bedzie wiec jezeli to zdjecie tam w profilu ma sie polepszyc to teraz, czekanie pogarsza sprawe tylko

jzb :classic_cool: a teraz poprosze z twojego na nasze:P co ma ząb czasu do moich cycek i zdjecia z proflilu?:D

...jakoś nigdy nie wpadłem na to aby robić sobie czy kobiecie nagich fotek ... ale ostatnio dowiedziałem się że jedna z cór zrobiła sobie profesjonalną sesję czarnobiałych aktów, zgrała je na CD i odłożyła na półkę z książkami. W pierwszym momencie jakoś nieswojo się poczułem z tą wiadomością, ale po chwili doszedłem do wniosku że to piękna pamiątka i kiedyś będzie miała co wspominać....

jak bedzie miała 100 kg wagi?:) a czy musi byc tak że kiedys jej akty juz nie bedą tak piekne jak teraz?

V34 jak juz zamiescilas tam te fote to warto byloby, zeby ona byla ladniejsza bo masz ladne cycki, a fotka jest taka sobie jek dlugo bedziesz czekac, to te cycki nie beda juz tak ladne i nawet moja fota nie pomoze wiec sugerowalem, zeby jednak zrobic szybko te fote i deklarowalem pomoc swoją ale jezeli ci nie zalezy to nie ma o czym mowic ale zastanow sie jeszcze

v34 - nie musi, nie mam pojęcia jak będzie wyglądała kiedyś, ...na pewno będzie wyglądała inaczej. Fotografie potrafią być piękne bez względu na obiekt czy wiek... ważne jest jak i kto ją zrobił... ale mnie chodziło raczej o taka osobista wartość dla właścicielki fotki

V34 jezeli masz w swojej kolekcji ladne foty to dlaczego zamieszczas tu brzydkie to troche nie jest w porzadku wobec przyjaciol z kafeterii takie 50-latki są wszedzie do spotkania, to prawda ale rzadko, bo zeby tak wyglądac, to nie wystarczą dobre kosmetyki i operacje to zazwyczaj kwestia genow, a one sa rzadkie

jzb tobie się ma prawo nie podbobać:classic_cool: nie nalezysz do grona moich przyjaciól :P ba nawet ulubienców z kafe:P

lol ... panie w wieku mojej koleżanki w pracy prawie, chyba odszczekam pod stołem o tym co napisałem o paniach w moim wieku :P

V34 mysle ze przez to mam odwage powiedziec co mysle o tej focie nie sądze, ze twoim przyjaciolom i ulubiencom zrobilabys wbrew publikując jakąś fajniejszą jezeli ktos ci powie, ze woli twoją brzydką fotę w stopce to nie nazywalbym go przyjacielem ulubiencem

jzb - jak sądzę ktoś kto jest przyjacielem czy choćby ulubieńcem kogoś :) czułby się chyba mimo wszystko lepiej gdyby foty jej czy jego przyjaciela czy ulubieńca nie były ogólnie dostępne ...tak myślę

Gość gość
Jzb :D;D mistrzu ale jej doyebales hahahahah

mylisz sie gosc nie mialem zamiaru d***bywac i nie sądze zebym doj***l powiedzialem co mysle i bardzo grzecznie chociaz nie mialem zadnego prawa do tego wiec najwyzej sobie doj****em niechcący

jzb V34 mysle ze przez to mam odwage powiedziec co mysle o tej focie nie sądze, ze twoim przyjaciolom i ulubiencom zrobilabys wbrew publikując jakąś fajniejszą jezeli ktos ci powie, ze woli twoją brzydką fotę w stopce to nie nazywalbym go przyjacielem ulubiencem xxx Ty juz sie wypowiedziłes i jak widac coraz bardziej sie gmatwasz w wyjasnieniach ;) proponuje poszukac ładniejszych fot a mnie sobie odpuść:) dziś mam dzien litosci dla trolli ;)