Gość Niezadowolony klient Napisano Listopad 21, 2019 Biuro podróży Plus Wakacje ce...e szczególna niekompetencja. Mówią jedno przed wyjazdem, potem okazuje się co innego. Z perspektywy czasu wiem, żeby omijać to biuro podróży szerokim łukiem. Nie polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosska 0 Napisano Sierpień 23, 2020 dlatego ja jeżdżę ze sprawdzonym biurem Coral Tavel - i teraz w lipcu jak byłam także się sprawdzili! pierwsza klasa, bezpiecznie, wygodnie pełna informacja! jestem mega zadowolona i wypoczęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabówka 0 Napisano Październik 29, 2020 tak potwierdzam - doskonale biuro i bardzo dba o bezpieczeństwo klientów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Killa35 0 Napisano Lipiec 20, 2021 ja także byłam z Coral Travel i uważam ze to był jeden z lepszych wypoczynków! bardzo fajnie było i bezpiecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach