Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sama w wakacje Ktoś chętny na wyjazd w sierpniu

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Niestety oferty dla singli są mało atrakcyjne. Szukam jakichś tanich wakacji, może w Bułgarii, lub we Włoszech. Chciałabym polecieć lub pojechać w sierpniu z oferty Last minute. Szukam koleżanki lub kolegi, który wybrałby się ze mną, bo ma np. podobną sytuację. Jestem z okolic Rybnika. (śląskie) Kobieta 32 lata.

Gość Przemek22GBL
Jeśli stawiasz to chętnie z tobą pojade :classic_cool:

Szczere mówiąc sam myślałem o takim wyjeździe na ostatnią minutę. Lecz trudno jest lecieć samemu gdy nie ma drugiej osoby. Ja jestem z okolic Będzina mam 45 lat. Jeśli nie przeszkadza ci mój wiek to możemy pomyśleć o takim wyjeździe.

Facet to nie Karitas!!! Nie umiesz czytać. Osoba ta szuka drugiej osoby na wakacje by tańszy był pobyt.

Gość Błażej
szukam osoby na wyjazd i zauwazylem Twoje ogloszenie! szukam gdyz wszystkie oferty to pokoje dwu osobowe, a jesli znajdzie sie jedynka to przeplacam ponad 1tys zl. chce jechac jeszcze moj kumpel z dziewczyna...wiec jechalibysmy we czworke..plan z tego co w biurach turystycznych uzyskalismy to bulgaria chorwacja grecja..dalej nie mozemy bo nikt z Nas nie wyrobil niestety paszportu...zgapilismy sie:/ odezwij sie jak jeszcze myslisz o wyjezdzie..w sumie jesli juz nie to takze abym wiedzial ze musze szukac dalej.Pozdrawiam!