Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Feministki znów protestowały

Polecane posty

Gość gość

przeciw klinice do sprawdzania dziewictwa. Wiecie to jest wg nich dyskryminacja, szowinizm itp tylko przecież tak naprawdę kobiety same gotują sobie taki los jaki więc szowinizm i dyskryminacja? Tak jak w przypadku top model nikt tam baby nie będzie siłą zaciągał nie? A jak ona chce być z KIMŚ kto wymaga świadectwa o dziewictwie to jej broszka. Ja bym uciekła, one też może, skoro nie chce to jest jej wybór nie????? A chyba feminizm polega na tym aby kobiety miały wybór i aby go szanowano. Kiedyś faceci nam narzucali co i jak dziś feministki nam narzucają co i jak. I protestują przeciwko szowinizmowi, którego nie ma czyli przeciwko wyborowi kobiety. Na dodatek jedna z drugą przyszła z tabliczką; Dziewictwo jest niemodne. Ja nie wiedziałam, ze dziewictwo ma być lub nie być modne. Co to w ogolę jest? To seks jest w modzie? Orgie? Swing? ha ha. No nie no...czysty idiotyzm z tym hasłem.

Niech feministki spadają na drzewa, bo są umysłowo podobne do małp, a nie do ludzi. :-D

Gość gość
Hardkorowe feministki nie roznią się niczym od fanatycznych katoli, muslimów i reszty bydła. Nie wiem czym ty sie przejmujesz, niech sobie machają transparentami ile chca, mnie to chooj obchodzi, nie masz wazniejszych problemow ?:D