Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo słabo sie czuje od kilku dni czy możliwe że to ze stresu

Polecane posty

Gość gość

bo ostatnio miałam dużo zmartwień i dużo sie martwiłam , płakałam ,a dzisiaj czuje sie bardzo słaba , ledwo na nogach chodzę , dobrze ,że mam wolny dzien ,ale chciałam gdzieś wyjść ,a nawet chyba dzisiaj nie dam rady :( nie jestem chyba chora , co mi jest? przejdzie mi? dziwne żeby młoda dziewczyna tak miała...

Gość gość
a no i jestem blada poza tym :O nie wygladam chyba najlepiej... i dosłownie lecę z nóg..

Gość goscia
a brak snu i niedozywienie wchodza w gre?

Gość gość
śpię ok 8 godzin dziennie ,a odżywiam się troche niezdrowo ,ale jem normalnie ... więc chyba nie . Może to jakaś anemia ? nie wiem sama. Ale czuje ,że te zmartwienia mnie troche wykończyły

Gość goscia
stresy na pewno maja wplyw. jezeli spisz 8 godzin do powinno byc wystarczajaco. niedozywienie maja nawet osoby otyle i duzo jedzace, bo chodzi o jakosc nie o ilosc. anemia i cukrzyca - na te dwie przypadlosci byc stawiala, poza oczywiscie stresem.

Gość goscia
najedz sie czegos pozywnego i zdrowego. zrob sobie omlet z pieczarek, bazylii, jajek i sera. unikaj slodyczy i pokarmow macznych. jedz jak najwiecej swiezych warzyw i owocow. czy te zmartwienia naleza juz do przeszlosci, czy nadal sie z czyms borykasz?

Gość gość
nadal :O ale już staram sie o tym tak nie myśleć...

Gość goscia
zrob cos dobrego dla siebie :) na dobry poczatek pamietaj ze: W ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH :) zajmij sie swoim zdrowiem - sport jest wspanialym lekarstwem na smutek, a takze poczytaj o zdrowym odzywianiu, bo to ma niesamowity wplyw na nastroj, nie wspominajac, ze jest konieczen dla zdrowia organizmu :) czy te twoje udreki to zlamane serducho? smierc kogos?

Gość icyxcviryneverluver
Ja tez tak mam od prawie 3 lat jestem bardzo oslabiona ale chrzanie to i wale to ciesze się zyciem i ch*j mnie to obchodzi ze jestem oslabiona

Gość icyxcviryneverluver
o