Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dni płodne

Polecane posty

Gość gość

Kochane! Mam pytanie czy w dni niepłodne a konkretnie w 21 dniu po okresie można zajść w ciąże?i jaki jest wtedy śluz? można być baaardzo mokro?

Gość gość
A skąd wiesz, że w 21. dniu po okresie (licząc od początku czy od końca?) masz dni niepłodne?

Gość gość
Jeśli są to dni niepłodne to nie. Ale ty nie możesz wiedzieć czy to są dni niepłodne chyba że masz cykle jak w zegarku lub sobie mierzysz.

Gość gość
lub masz np bóle okołoowulacyjne. Przydatna acz bolesna rzecz.

Gość gość
Ręce mi opadają, jak widzę kolejny taki temat. To jest zwyczajnie PRZERAŻAJĄCE, jaki jest poziom niewiedzy w kwestii płodności, seksu, antykoncepcji. Aż trudno uwierzyć, ze dziewczyny nie mają elementarnego pojęcia o funkcjonowaniu swojego organizmu, a przy tym beztrosko biorą się za seks.

Gość gość
jesli cykle masz regularne okolo 28 dni to nie powinnas zajsc w ciaze. powinno byc sucho, malo sluzu a jesli to gesty Taki lepki

Gość gość
Bzdura. Kochając się bez zabezpieczenia i/lub nie stosując metod obserwacji, które by pozwalały ustalić wiarygodnie dni płodne i niepłodne, zawsze trzeba się liczyć z ryzykiem ciąży. A pod pojęciem obserwacji mam na myśli regularne i sumienne stosowanie metody NPR (np. objawowo-termicznej), a nie tylko obserwację śluzu.

Gość gość
Najlepiej dni płodne ustalić u cyganki.Ona powie prawdę.