Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podejscie pracodawców

Polecane posty

Gość gość

witam;p od jakiegoś czasu szukam pracy, no i jak tak się chodzi od firmy do firmy to czasem można porozmawiać już z szefostwem [ taka szybka rozmowa kwa.] jednemu źle ze miałem już 8 prac w ciągu 5 lat, drugi szuka konkretnego pracownika i ślęczy nad tym cv jakby świat od jego firmy zależał, trzeci mówi przyjdź jutro porozmawiamy trochę dłużej, 4 już mi zaproponował na 2 dzień prace ale to bedzię takie sprawdzenie czy się nadaje, czy nie wkurza was to ze pracodawcy zachowują się jakby tylko ich firma istniała ? stary albo bierzesz mnie do pracy na okres próbny?!! albo nie!! SPADAJ [STOPY MAM CI WYLIZAĆ K....WA] bo pójde jutro na takie rozpoznanie i to mi moze sie nie spodobac ta praca, i znajac zycie bedzie srał ze zawracam mu d*pe itp i te ich pytania czy zależy ci?, czy nie uciekniesz mi po 2 miesiącach?, no k***a jeżeli firma jest do d**y i te ich 1700 brutto ma mnie zatrzymać +,c*****a atmosfera to odchodzę proste nie>? mieliście już do czynienia z takim pracodawcą?? Pewnie wielu tu napisze ze z takim podejściem nie znajadę nigdy pracy, ale moge was zapewnić ze znajdę nie jedna i z nie jednej odejdę, myśle ze trzeba być stanowczym wiedzieć czego sie chce, i nie dać sie w c...a zrobić, jakby było takich wiecej jak ja to myślę ze Polacy więcej zarabialiby

Gość gość
8 w ciagu 5 lat? ja mialem ponad 8 w ciagu roku phii :D w jakiej branzy szukasz?

Gość gość
Niestety, w większości firm tak teraz jest. :/ W firmie gdzie pracuje moja siostra właścicielka przez dwa tygodnie miała darmowych pracowników, bo codziennie ktoś przychodził na dzień próbny.

Gość gość
elektronik, motorycazja , po gastronomie

Gość gość
j****y wyzysk i jak tu nie pyskować jak ktos chce mnie legalnie wydymac w d*pe na oczach polaków

Gość zawiedziona urlopowiczka4
czesto w pl w okresie urlopowym zatrudniaja na czarno albo na dzin 12h zadarmo i nastepny dzien ktos inny i tak zanim ktos z urlopu wroci zadarmo maja pracownika

Gość gość
sami otwórzcie firmy - zobaczymy jak wy będziecie podchodzić do własnych kandydatów na pracowników