Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma praktycznie żadnych wolnych i fajnych dziewczyn po 23rż

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda... Te, które zostały mają bardzo wysokie wymagania, których wiekszosc facetów nie spełnia, inne to prawdziwe singielki ktore nikogo nie chcą i tak im dobrze a nie udawane ''syngielki'' jak na kafe ktore zobaczą chooja i juz lecą...no i najwieksza grupa to patologia, księzniczki z blokowisk ktore w głowie nic nie mają, uroda przeciętna albo wręcz obleśna a ego...jak stad na Marsa...

Gość Venus_z_Melania
kto podnosi reke na wladze ludowo temu wladza lodowo jo odrombie

Gość gość
ano nie ma :(

Gość gość
racja

"Te, które zostały mają bardzo wysokie wymagania, których wiekszosc facetów nie spełnia" Może to kwestia większości facetów i ich braku wymagań względem siebie?

Gość Maaajaaaaa
Coś w tym jest. Co prawda mam 21 lat, ale szukam faceta idealnego. A jak go znajdę wtedy zaczynam szukać u niego wad, żeby tylko się z nim nie wiązać. Myślę, że jestem atrakcyjna, faceci się za mną oglądają, zawsze chętni do pomocy :) Koledzy mówią, że mało jest takich dziewczyn, jak ja, zawsze uśmiechniętych. Jednak ja ciągle myślę, że są w błędzie, cały czas szukam u siebie minusów. Sądzę, że należę do tej grupy, których żaden facet nie spełnia oczekiwań, a tym samym uważam, że sama bym żadnego nie uszczęśliwiła. i takie błędne koło..

Gość gość
a nasz autor to pewnie sam cud miód i orzeszki :D popatrzcie na siebie i swoje zachowanie faceci to zrozumiecie,dlaczego kobiety w polsce nie maja w czym wybierać i nie chcą sie z wami wiązać :O śmierdzicie piwskiem i potraficie tylko oszukiwać :O