Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekochana_taki_los

jestem seksoholiczką

Polecane posty

gość 1Wiesz, trochę za młody jesteś, ja gustuję w starszych od siebie :) gość 2 Ach to Ty byłeś, tak szybko zwiałeś na kacu, że zapomniałam Ci powiedzieć, iż się nie spisałeś po pijaku :P

Gość gość
No wiesz, za młody-przecież nie chcę się żenić się od razu z Tobą :)

Gość gość
Wiesz i tak nigdy nie bedzie okazji udowodnic Ci ale juz jedna sie przekonala ze jak napije sie pare piwek albo na kacu jestem to nie chce mi opasc caly dzieni. Ewentualnie chwila przerwy i gotowy jestem dzialac dalej ale no przez internet tego nie udowodnie

cześć seksi 🖐️ widzę, że nie odbiegasz od normy gustując w starszych. Sztywność oczywiście jest ważna - ale to nie wszystko by wyzwolić w Tobie wulkan

Gość gość
Zdaje sobie z tego sprawe hmm pewne doswiadecze juz mam tak ze nie trzeba mi tlumaczyc jak dziecku co i jak

gość nie chodzi o tłumaczenie, miałam partnera, który był ode mnie młodszy o dwa lata ( czyli w zasadzie równolatek), oraz dwóch równolatków, powiem tak seks był niezły, ale bez szaleństwa. Taki po prostu seks i tyle. Natomiast jednego 41 jak dosiadłam, to zejść z niego nie mogłam :P Zupełnie inny wymiar seksu :)

Gość gość
Ciekawy jestem czy taka wymagajac jestes podczas seksu

Gość gość
No spoko wierze ci akurat tak trafilas bo pamietaj to jest jak z jazda samochodem jden ma talent daje rade wsiada i jedzie a drugi niestety nie a sa i tacy ktozy no jada bo jada idzie im to ale kierowca rajdowym nigdy nie beda sorki za porownaniw

Gość gość
Ja Ci powiem wierz mi albo nie nie zmuszam moja kobieta nie chce sie potykac ze mna na kacu

Stary oczywiście, zapewne wielu rzeczy o swoim ciele jeszcze nie wiem. Chodzi mi o to aby ktoś chciał to odkryć, pokazać, a nie tylko wykonać ruchy posuwisto zwrotne i na tym koniec :) Zresztą ja też bierna nie jestem i się staram aby partnerowi było jak najlepiej, jestem otwarta na próbowanie róznych rzeczy, nie mówię od razu, że nie, lub fuj. Więc chyba mogę dążyć do znalezienia odpowiedniego partnera?:)

Gość gość
No tak a trzeba sluchac i widziec jak kobieta reaguje

Gość gość
Seksoholiczko, czy mogę Ci się oświadczyć ? :D

seksi odkrywanie to właśnie największa frajda. Już nie bawią zwykłe harce - dotyk, nacisk, masaż, pieszczota - jest wiele sposobów by kobieta doświadczała rozkoszy. A jeśli sama pragnie ją dawać i nie jest kłodą drewna - jest poszukiwanym towarem na rynku :)

stary, tylko takich rzeczy przecież nie wiadomo od razu. Nikt nie zadaje na pierwszej randce pytań: Jaka jesteś w łóżku, bo by zarobił w twarz :D Zresztą dochodzą jeszcze emocje, które jak wiadomo górują nad seksem. Chyba pod tym względem łatwiej jest kobietom znaleźć kogoś dopasowanego do siebie :)

Gość gość
Dzisiaj bez kitu nie dam zyc mojej kobiecie czekam zeby sie ogarnac. I gonie ja pomorodwac

Emocje daje się wyczuć czy są czy ich nie ma. Co do łóżka - cóż średniowiecze dawno za nami i już nie ma miesięcy zbiegów i starań. Teraz czasem po pierwszym obiecującym spotkaniu ląduje się w łóżku i wychodzi szydło z worka (i nie tylko szydło :) )

Gość Poul26
Ale to jest jasne to kobieta decyduje nic na siłę jeśli nie to nie... no właśnie najgorsza jest taka nadgorliwość i wręcz taka nieprzyjemna atmosfera,no ale to tylko moje zdanie nie mam dużego doświadczenia w tych sprawach

Androgen, no popatrz nie pomyślałam, że tak mogę zmienić kolejność i wtedy będzie oczywistym, czy pan daje radę :D Choć może też się posiłkować niebieską pigułką, więc okres badań powinien być dłuższy :D

Poul tu nie chodzi o decydowanie, tylko o to, że kobiet\cie jest łatwiej, bo ile jest małżeństw, gdzie panowie dostosowują swój popęd i rodzaj seksu pod małżonkę? ( to, że będzie zdradzał to inna sprawa) Osobiście chyba nie znam żadnego, gdzie kobieta dostosowała się do męża pod tym względem :)