Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekochana_taki_los

jestem seksoholiczką

Polecane posty

Gość gość
Seksoholicza uwarzasz ze nie ma na swiecie porzadnych facetow a raczej ze jest ich bardzo malo?

gość, nie nie uważam, że nie ma ale jest ich bardzo mało. Mężczyźni bardzo zniewieścieli w dzisiejszych czasach, a dla mnie facet to facet, a nie jakieś wydepilowane, nakremowane coś w różowej koszulce nie umiejące wbić gwoździa do ściany i siedzące dłużej ode mnie w łazience :) Nie wspominam nic o zainteresowaniach, bo z tym też kiepsko, choć nie jest całkiem źle.

seksi - duża z Ciebie dziewczyna - z cukru przecież nie jesteś. Jak zmarzniesz to zapłoniesz w męskich ramionach :P będzie ci wówczas aż za gorąco

No właśnie nie wiem czy z cukru nie jestem zauważyłam, że jak dłużej leżę w wannie to się marszczę, może to pierwsza oznaka rozpuszczania ?:P Nie no może w przyszłym roku, na razie muszą mi starczyć szanty :)

w takim razie odkładaj na te Mazury. Ja planuję jeszcze wyskok w góry w tym roku - ale raczej po sezonie - nie znoszę tłumów turystów - matołków

widocznie nad morzem miałaś kiepskie towarzystwo i przewodników :) Ale w górach uwielbiam widoki i wyzwania. Jest coś do zdobycia i wysiłek do wykonania. Ale potem jaka satysfakcja

JA uwielbiam wyzwania, pewien osobnik mi pokazał nową formę wyzwań. Długie marsze, mój rekord na razie to 37 km, wszystko mnie bolało, nawet tam gdzie nie wiedziałam, iż są mięśnie :D Za to po wszystkim czułam, że mogę góry przenosić, super samopoczucie, no i satysfakcja z pokonania jakiejś słabości fizycznej wyzwala większą siłę psychiczną :)

Gość gość
Polecam pieniny

Gość gość
Żadne tatry i Pieniny, tylko Bieszczady :)

Także uwielbiam Bieszczady - tam również pewien emeryt zrobił mi życiowy marsz - także dobrze ponad 30 km. Masakra. Nogo wchodziły dobrze w d.... wiadomo gdzie :) Ale lubię także Karkonosze - może niezbyt wysokie ale urokliwe

stary, bo tu nie tyle chodzi o wysokość gór, jak o urok właśnie :) To jak z kobietą, może być idealnie zbudowana i piękna, ale więcej uroku będzie mieć ta mniej atrakcyjna i to ona właśnie będzie miała większe powodzenie :) Faceci są wzrokowcami, ale równie ważne dla nich jest posiadanie przez kobietę uroku i seksapilu, co nie zawsze idzie w parze z nienaganną urodą :)

seksi pewno, że są wzrokowcami ale kobiety także. Tylko z wiekiem to powierzchowne piękno zaciera się. Ważne są wiec i inne czynniki by nadal było nieziemsko

Hmm wiesz tylko u kobiety wizualność mężczyzny ma inny wymiar niż u mężczyzny. Mężczyzna w młodym wieku pragnie kobiety z photoshopa, z okładki, kobieta natomiast zwraca uwagę na bardziej przyziemne rzeczy, jak higiena, aby nie straszył itp, jest w stanie zaakceptować więcej wad fizycznych partnera niż mężczyzna. Dla nas ważniejsze jest co mówicie, jacy jesteście, oczywiście wypowiadam się za kobiety mojego pokroju :)

chyba jednak zbyt upraszczasz facetów lub na takich trafiałaś tylko. Nikt nie jest bez skazy - nawet metroseksualni wymuskani chłopcy mają wady. Czy faceci patrzą tylko na powierzchowność - może początkowo tak. Ale z takimi lalkami nie chcą się wiązać ci, którzy mają co nieco w głowach. Przecież po dobrym bzykanku o czymś do cholery trzeba rozmawiać - a o czym niby gadać z pustą cycatą lalką z tipsami

bez rozmowy nie ma kolejnych kroków :) to podstawa. Młodzi za bardzo chcą, starsi nie robią nic na siłę bo to nie ma sensu. Ale ta wiedza przychodzi z czasem.

Hmm w zasadzie szkoda, że człowiek tak późno dochodzi do pewnych prawd i wniosków, bo w końcu w pary łączy się wcześniej, zanim osiągnie ten stan zrozumienia. Potem dochodzi się do wniosku, że każdy poszedł w inną stronę jak dojrzał i trzeba z tym żyć. Teraz dopiero myślę, że jestem na tyle dojrzała i na tyle wiem czego chcę, że jestem w stanie stworzyć udany związek, bo wcześniej, to człowiek bardziej emocjonalnie i pod wpływem chwili podejmuje decyzje :)

Witam. Seksoholiczko, pod Twoim ostatnim postem podpiszę się obiema rękami. Nie zgadzam się tylko z tym, że młodzi mężczyźni są bardziej nastawieni na urodę... czasem widuje całkiem przystojnych facetów trzymających za rękę zupełnie nieatrakcyjna towarzyszkę. Nieatrakcyjna i na pierwszy i na drugi rzut oka :)

Foxy oczywiście, nie twierdzę, iż wszyscy tacy są. Proporcje podstawy oceny kobiety przez mężczyznę się zmieniają w miarę dojrzałości, zresztą to też dotyczy kobiet, tylko w trochę mniejszym stopniu.