Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego robole sa tak glupimi ludzmi

Polecane posty

Gość gość
A Ty chamie zeby nie te robole to ty bys zapierdzielal...bys nie mial co jesc,bo to oni robia ina nas,a szacunku dla nich nie mamy.....zeby nie oni bysmy z glodu,brudu i z wszystkich kataklizmow pozdychali>Szanujmy ludzi ciezko fizycznie pracujacych!

Gość pytajnik66669
autorko gdybyś trafia na wcześniejsze tematy wiedziałąbyś ile zarabiam, ale fakt robolem byłem, nie wstydzę się tego, wstyd mi tylko za to,że takie coś jak ty chodzi po ziemi.

Gość gość
Ty 69999999 ja jestem robotnikiem .pracuje fizycznie i to dzieki mnie masz co do gara wlozyc......to dzieki ludziom pracujacym fizycznie jest czysto,zapomnial wol jak cieleciem byl!!!Zycze zebys dostal od zycia w kosc i zebys tyral od rana do wieczora,zebys poczol co to glod!!!!

Gość gość
i dlaczego nie odpowiadasz na moje pytanie!!!!!????

Gość gość
nie dostane po d***e, bo robol zawsze bedzie robolem! nawet nie zrozumieliscie tematu, nie chodzilo mi o osoby pracujace fizycznie, tylko o osoby z tzw, wyzszym wyksztalceniem, ktore zarabija marnie i jeszcze sie szczyca ze robia kariere

Gość gość
sorki...myslalam ,ze sie nasmiewasz.PRZEPRASZAM!

Gość gość
jestem juz podpita niie wysmiewam sie z ludzi, ktorzy nie maja wyksztalcenia dla mnie robolami sa ludzie, ktorzy posiadaj tzw wyzsze wyksztalcenie i nie szanuja sie wcale, liza d**y pracodawca

Gość gość
a ja szanuje osoby pracujace w sklepach,bo wiem jak ciezka to praca panie ktore musza sprzatacnp w galeriach handlowych minmo ze maja wyksztalcenie.widze nieraz kobiety na rynku sprzedajace troche zieleniny zeby miec na jedzenie.tak juz jest sa bogaci i biedni ale tych biednych szanuje bardziej bo znam troche tych bogatych cwaniakow i wiem w jaki sposob osiagneli swoj majatek..kosztem niewiedzy innych ludzi z ktorymi robili interesy

Gość gość
a ja szanuje osoby pracujace w sklepach,bo wiem jak ciezka to praca panie ktore musza sprzatacnp w galeriach handlowych minmo ze maja wyksztalcenie.widze nieraz kobiety na rynku sprzedajace troche zieleniny zeby miec na jedzenie.tak juz jest sa bogaci i biedni ale tych biednych szanuje bardziej bo znam troche tych bogatych cwaniakow i wiem w jaki sposob osiagneli swoj majatek..kosztem niewiedzy innych ludzi z ktorymi robili interesy

Gość gość
a jakie ambicje może mieć robol : najeść się, wysrać i bzyknąć.

Gość gość
Robole to tępaki i bezmuzgi

Gość gość
dla roboli jedyne tematy do rozmowy to 1) ile wychlali 2) ile wychleją 3) jacy oni biedni bo muszą zap...ć

Gość gość

Byłam takim tanim robolem w warszawce. Dziękuje, tam nikt nie robi żadnej kariery, bo w Pl nie ma na to kasy. Za rzetelną pracą w Pl nie idą godne pieniądze. Szkoda zdrowia.