Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja rodzina to pachołki na posyłki

Polecane posty

Gość gość

zaprosiłam ich tu i posyłam ich tu i tam kaze im odrywac role..za darmo:D w bloku z azbestu..robia z siebie od 2 lat posmiewisko..i ponizaja siebie..no ale cóz ja rzadzę i ja mowiea oni robią. jestem skąpa..mam dom 2 pietrowy w usa a siora w de..ale obie nie zapraszamy tam aptologii..w obawie o wszy..czy brud..tylko tu w bloku z azbestu...i wykorzystujemy ich na posyłki. A one glupie/glupi sie daja..:D jak myslicie dobre z nas ciocie:D?

Gość gość
jak chca sexu...takie 16 latki czy 20 latki czy nawet 32 i 29 latki to im udostepniamy blok z azbestu. Ja bym im domu mojego nie dała i sypialni i kuchni ale tu moga...jak zrobią sobie dziecko bedziemy wspolwinne..w domu nie maja warunkow zyja w 10 na 2 pokojach z matka i ojcem. u nas co 2ga rodzina to patologia i biedaki ktorych wykorzystujemy obie robimy z nich przed ludzmi posmiewisko..z wlasnej rodizny:D czy to normalne?

Gość oferrma maxi
jakies głupie czy co? głupi? Nie dałbym sie! I nie byłbym u ciebie ani 1 minuty dluzej..

Gość pająk22
nie maja pracy kasy i domu a ty im umozliwiasz robienie dzieci:O? kolejnych biedaków? nienormalne.. i żałujesz im domu w usa?

Gość marcelina_spod_celina
Wstydu nie masz... To że są biedakami nie znaczy ze ty masz z nich robic przed ludzmi posmiewisko:D

Gość barbara_spod_chusty
rodzice narobili dzieci i wiedza jaka bieda..a ty im umozliwiasz sex w domu aucie?:D a jak narobia dzieci to co? zaadaoptujesz je? jak takie bez pracy szkoly i kasy i domu je wychowaja?

Gość plotkara 1
najpierw wzielam jednych biedoków myszki, potem zamieniłam je na innych biedoków chomiczki, a potem na kroliczki:D ale wszystko takie brzydkie i poodbne do siebie...bez matury wieszkosc..panny z dzieciakami..itp

Gość plotkara 2
a my nic nie robimy..pijemy cpamy i obgadujemy..i oni/one robia co ja tam im karze. A co osmieszylam rodzine??? ja pitole:O

Gość żylasta noga
ja tez mimo starego wieku jestem pachołkiem na posyłki z wygladu przypominam pape smerfa:O

Gość gość
A to BBC miało nadac film dokumentalny..moje szare zycie z myszami:D a to bedzie 2 edycja? moje zycie z biednymi pachołkami? ale bedzie komedia..cały swiat sie posmieje..nie tylko oosby spod bloku naprzeciwko:D

Gość mama zapytajka
zaraz zaraz..masz dom auta prace w usa siora w de..i co? kupilyscie stare zaplesniale domy z azbestu rakotworczego..i tu od 2 lat ponad trzymacie te rodzine? ktora macie na posylki? ale egoistki a one sie tak daja ale glupki:D jak sie kocha rodzine i to sie ich sprasza na swoje salony w usa i de. robi foty itp. żal.pl

Gość gość
ale zeby robic głupków z własnje rodziny:D?? jak pracy i kasy nie maja to z czego zyja?za co sobie fajki i piwsko kupuja gumki? nie szkoda czasu tu w azbescie zamiast uczyc sie mature robic do pracy isc..jak ktos ma sie z abiedaka to idzie do pracy a nie zajmuje sie plotkami w bloku z azbestu logiczne.

Gość gość
ja bym nie chciał ciotki klotki co ma chałupe super a gosci przyjmuje po 6 mies i 1 rok i całe wakacje..ale w stodole:D ze oni sie tak dają! jeszcze sie nie zorientowali ze sie ich wstydzicie w usa i de? tylko gdzies w brudnym bloku ich trzymacie? zasane ciotki :D

Gość gość
zajmuja sie PLOTKOANIEM I OCZERNIANIEM.. za to płaca ile na 1h? a za robienie z siebie pachołka na posylki to posmiewisko na setke:D

Gość gość
polowa fotek na kaffe to rodzina tych głupkow:D pachołkow.. tak sie dawac osmieszac..i swoj wizerunek:D wstyd.. ale was cioty wykorzystaly..!

Gość gość
bogate te ciotki a jakie rozrzutne..:D specjalnie trasportuja tu za wlasna kase myszki szczurki i te inne kroliki i koniki aby tylko mogly sobie z nich tutaj robic ludzi na posyłki:D

Gość łoferrma
matka musi ich nie kochac:D tak dawac na poniewierke wlasne dzieciaki do jakis ciotek" bogatych" z fanaberiami:D gdzie robia z siebie durni na oczach setek ludzi:D.

Gość hania bania
współczuje rodzinie ze dała sie tak omamic..i zrobiła z siebie pachołki na posyłki:D:P starzy i mali duzi i chudzi brzydkie to dzieciate co 2 ma dziecko i meza w wieku 18 lat..oj to udostepnianie chaty i aut na sex latem zle robi glupimdzieciakom.. co to za rodzina? smieja sie z innych a sqmii jacy? zylaki boczki brzydkie to..bez pracy kasy..stare głupie i w dodatku na usługach starych ciotek:D nuda nuda nuda.