Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaw  lesie

Nie potrafię wybczyć czy iśc na terapię

Polecane posty

Gość zagubionaw  lesie

Mój mąż bardzo mnie zawiódł i zranił (nie było to zdrada). Mąż zrozumiał swój błąd i robił wszystko aby go naprawić. Ale ja nie mogę mu tego zapomnieć, tak bardzo mnie zranił i choć próbuje żyć normalnie to wszytsko wraca jak bumerang i to ze zdwoją siłą. Mąż widzi co się dzieje, z tego popada w depresję i zaczyna pić, a ja nie mogę sobie darować, że nie potrafię mu wybaczyć. Myślę, aby pójść do jakiegoś psychiatry czy psychologa, bo to niszczy nasz związek, a miało to wszytsko miejsce 5 lat temu. Chyba zwariuje.

Gość Marcino22
Usmaż racuchów i pogadaj z nim o tym co Cię dręczy a nóż widelec anal pomoże?

Gość goscia
no pewnie, ze idz na psychoterapie. nie jest to choroba, wiec psychiatra raczej nie bedzie potrzebny, tylko ktos, kto pomoze ci spojzec na problem w pardziej korzystny dla ciebie sposob :) mozecie tez razem z mezem isc na terapie dla par.

Gość zagubiona w lesie
Mąż nie wie o moich zamiarach. On bardzo przeżywa całą sytuację, bardzo obwinia siebie, że to wszystko przez niego. Było bardzo wiele rozmów, mąż obiecał poprawę i słowa dotrzymał, widać, że bardzo żałował tego co zrobił i robił wszystko aby naprawić bład. Oczywiście były dni i całe miesiące gdzie byliśmy bardzo szczęśliwi, widać, że konflikt zażegnany, a tu niespodzianka. Wystarczyło tylko mały spadek samopuczucia u mnie i wszytsko wracało ze zdwojoną siłą. Wracaliśmy do punktu wyjścia. I tak już 5 lat. Mąż już traci nadzieję, dlatego widzę, że częściej zagląda do kieliszka. Wiem, że zadręcza się z tego powodu. A ja mając pewnośc, że to się nie powtórzy nie potrafię mu wybaczyć, więc najwyraźniej ja mam jakiś problem. Dziś znów była rozmowa na ten temat, mąż poszedł z psem na długi spacer, a ja mam potworne wyrzuty sumienia.

Gość gość
tak terapia pomoze