Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corny

Jestem sama bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość corny

Nie ma innego wytłumaczenia :o :(

Gość gość
A ja ladna,ale gruba :( Co jest gorsze ? :O

Gość corny
odpowiedź jest oczywista - mój przypadek jest gorszy, bo Ty możesz schudnąć, a ja nie zrobię sobie przeszczepu twarzy

Gość gość
Corny, szczere wyrazy współczucia. Rozważasz może operacje plastyczne? Chirurgia plastyczna na dziś dzień już jest bardzo rozwinięta, nawet z bardzo szpetnych potrafi zrobić przeciętnych.

Gość corny
nie mam kasy, inaczej juz dawno byłabym nie do poznania

Gość gość
Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu? Wolne żarty. Co z tego, że garstka ludzi ma takie przeświadczenie i je realnie respektuje (co wcale nie jest łatwe!),skoro zdecydowana większość jest powierzchowna i prymitywna do bólu i skutecznie potrafi uprzykrzyć życie komuś kto nie spełnia estetycznych standardów.

Gość corny
dokładnie :(

Gość gość
ja mam tak samo, przywykłam juz ze nikogo nie bede miala. nigdy.

Gość gość
Pokaż zdjęcie ocenię.

Gość gość
Co w Tobie jest nie tak? Wiesz że nawet figurą możesz nadrobić sporo?

Gość corny
przecież mam lustro w domu, wiem jak wygladam... a figurę też mam kiepska mimo ze jestem dosc szczupla:(

Gość gość
Corny ile masz lat?

Gość corny
20, a co?

Gość gość
jestem sama, bo jestem za ładna i nikt do mnie nie startuje. Jeśli już to jakiś palant. Co z tego, że komplementów co nie miara, jeśli brak mi bratniej duszy?

Gość corny
no naprawde wspolczuje ci, niesamowita tragedia cie spotkała :o

Gość gość
Ćwicz, wysportowane ciało robi wrażenie :) Osobiście znam dziewczynę która nie ma biustu, posladkow ani talii, ale jest wysportowana, ma jedrne ciało, nie garbi się i samo to robi wrażenie. Twarz ma bez obrazy ale koszmarną a jednak ma powodzenie :)

Gość corny
nie mogę się przemęczać ze względów zdrowotnych

Gość gość
I rzecz jasna zapusc wlosy bo to duzy atut. Samo zadbanie tez duzo robi.Brwi, czysta cera,lsniace oczy, biale zabki....Na 100% nie jest tak zle :)

Gość panna bez dziecka
poczucie estetyki wcale nie jest prymitywne. zakrywajcie swoją brzydotę

Gość corny
co komu po ładnych brwiach jak rysy twarzy wzbudzają obrzydzenie? zawsze o siebie dbałam i nigdy nie mialam żadnego powodzenia panna, nie musisz się martwić, staram się nie wychodzić z domu

Gość gość
Makijaż, fryzura, ciuchy i brzydkie mają powodzenie ;) i jeszcze mają się za piękne :D

Gość gość
Zapuść grzywkę ;)

Gość gość
gówno prawda :D ja chodzę regularnie do kosmetyczki, fryzjera, kupuję drogie ciuchy, chodzę na siłke, staram się jak mogę... a żaden facet nawet na mnie splunąć nie chce :o corny, weź nie sluchaj marnych pocieszycieli, na brzydotę pomaga jedynie operacja albo kulka w łeb.

Gość corny
nie mogę zapuścić grzywki, mam bardzo wysokie czoło :( gość z 14:25 - czyli tak jak myślałam :(

Gość gość
To chyba charakter też masz nieciekawy ;) brzydule mają facetów, dużo takich zjawisk widuję.

Gość gość
Jak chcesz to mozesz podeslac mi foto ... jest tez mozliwosc ze tworzysz wokol siebie taka odpychajaca aure i nie jestes tego swiadoma...

Gość corny
no to chyba mamy inną definicję brzydoty, ja rzadko widzę naprawdę brzydkie dziewczyny, a jak już widzę to zawsze same. ty pewnie mówisz o przeciętnych i takim może wystarczy fryzurka i makijaz. i nie ma opcji żebym wysłała zdjęcie

Gość gość
Corny, masz 20 lat - to wcale nie tak wiele. Ja zaczęłam być zauważalna dla mężczyzn dopiero około 18/19 roku życia. Tak naprawdę tego, że mogę się podobać dowiedziałam się dopiero mając lat 19, kiedy to pierwszy raz pojechałam na imprezę do klubu. Byłam wtedy ładnie umalowana, uczesana, miałam na sobie kobiecą letnią sukienkę. Byłam w szoku, kiedy faceci uśmiechali się do mnie, zaczepiali, prosili do tańca. A przedtem prawie nic. Ani w gimnazjum, ani w liceum pies z kulawą nogą się mną nie interesował. Tak więc może zrób taki ,,eksperyment", wystylizuj się ładnie i wybierz na jakąś potańcówę, zobaczysz co się będzie działo.