Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osiemnaście

Osiemnaście centymentrów członka we wzwodzie to dużo czy nie

Polecane posty

Gość Osiemnaście

tyle mam...

Gość gość
MALO

Gość Osiemnaście
naprawdę to mało? e, chyba chcesz mnie zdeprymować...

to mniej niz 35 😴 jedna z kolezanek tutejszych opowiadala, ze jej facet wypracowal na silowni 35 cm .... widocznie nie chodzisz nasilownie 😴 dlatego nie rosniesz 😴

Gość Osiemnaście
ta... 35... idąc tym tropem ,,koksiarze" mają półmetrowe pisiory :D Bzdura, co ma siłka współnego z rozmiarem wacka? Przecież nie rozciągamy tam go... A wspomaganie się chemią też jest do bani- od sterydów raczej się kurczy, można dostać raka jądra jak Robert ,,Bob" Paulsen z ,,Fight Clubu"

widocznie na tej siłowni pracował nad masą a nie rzeźbą ;)

jzb, nie rob tego... wez innego laptopa... tego z trenami 😴 ostatecznie moga byc 😴 poza tym nie umiem liczyc... ale powiedziano mi, ze to naprawde jest niewiele... tu sa same wymagajace kobiety... a one musza miec duzo, dlugo i grubo ;) .... albo to byli panowie :O dla mnie to bez znaczenia ... lubie patrzec na proces pionizacji :P .. jak jest za dlugi to sie odpowiednio nie trzyma w pionie :P

moze byc pobliskie spa 😴 ... tu i tam 😴 gdzie nie pojde zmarszczki mi sie prostuja... nawet te ktorych nie mam ;) ... tren za mna , sonet we mnie 😴

Gość gość
Zapewne chodzi mu o tren sukni ślubnej.

jasne, ze brnąć zaproponuj coś konkretnego na zasadzie tu i teraz a nie robisz podchody jakbyś się bał, że zacznę na Ciebie krzyczeć ;)

to jest miejsce gdzie sie r***a zazwyczaj rzadko kto tu siedzi tylko stąd moje zaciekawienie kilka razy probowalem siedziec ale zaraz chcialo mi sie rznąć podziwiam ludzi co potrafią siedziec tak z lenistwa a nie odczuwasz potrzeb sexualnych ?

ranya nie boje sie jak na mnie krzyczysz powiedz co mam zrobic zebys zaczela widziec przed sobą twoje szeroko otwarte usta to moje marzenie od dluzszego czasu to teraz u mnie. albo u ciebie konkretne, czy nie wystarczająco ?

może być...ja do Ciebie nie pojadę, mam za głośne auto, sąsiedzi będą się wściekać...lepiej Ty do mnie ;)