Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osiemnaście

Osiemnaście centymentrów członka we wzwodzie to dużo czy nie

Polecane posty

jest winda, przyjedziesz rowerem? to wjedź do garażu i zaparkuj nim na miejscu nr 24 :)

przecież przyjeżdżasz do mnie tak? spokojnie, jak ci się już rower znudził to mogą ci tylko skołować coś nowego, lepszego ;)

Gość gość
Słyszałem, że tam kradną rowery, więc lepiej zabierz go na górę. Zresztą dodatkowy gadżet zawsze się przyda.

dobra, weź już wjedź tym rowerem na górę, tylko nie wiem czy się zmieści do winy:-o

nie wiem:-o różowy? będziesz widoczny, przynajmniej żaden tir nie rozp******i cię na drodze :(

a dużo masz tych gadżetów?:-o w windzie jest napisane, że obciążenie max 740kg to może nie bierz wszystkiego na raz, bo naprawdę będziesz musiał wchodził po schodach :(

Gość gość
Spleć, Ranya, włosy w warkocz i z okna Jasnemu wiaderko spuść na jego narzędzia rozkoszy. Jeżeli jest lekki to może i on załapie się w pierwszej rundzie bez windy.

wszystko do wykorzystania w jednej sesji nie ma obawy ty wytrzymasz to winda tez da rade juz mi sie podobasz coraz bardziej czuje niecierpliwosc w toim glosie

Gość WetMillila
A mi włożysz? 😘

Gość gość
Ranya chyba sobie poszła. Naprawdę myślę, że jesteście dla siebie stworzeni. Inaczej sam bym ją przeleciał. Więc, Jasne, kiedy skończysz r****ć inne, przeleć Ranyę, dla mnie. Potem ją od Ciebie wezmę, ok?

Gość gość
a co Amstaf na to?

Gość gość
Amstaf nie jest nam potrzebny. Może poczekać w Toy-Toyu na zewnątrz. Może też sobie zwalić konia. Bylebym go nie musiał oglądać. Ranyę sam obrobię jak przyjdzie moja kolej.