Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszczedzaczz

wczoraj przeżyłem za

Polecane posty

Gość oszczedzaczz

6 zł obiad, wypiłem wodę za 1,5zł i rano kawę, średnio ok 0,50zł wychodzi za kubek. wydałem 8 zł na 31 dni wychodzi 248zł, a opłat miesięcznie mam 800zł(wynajmuje). Wychodzi 1048zł. czuje się słabo, ale jedziemy dalej... oszczędzam na mieszkanie, brakuje mi jeszcze 70 000 zł, moje zarobki to 2500 na ręke, zostanie mi na msc 1425zł 70 tys / 1425 - jeszcze 50 miesięcy i mam swoje mieszkanie albo 4 lata. Chyba że umrę na zawał! Jupi!!!

Gość HerrPietiaGoras
zainstaluj jeszcze program Simple Money Manager, będziesz miał wydatki , pokazane jak u księgowego

Gość MissK ryzu
obzeranie sie w upaly jest niewskazane

Gość gość
Ten obiad za 6 pln brzmi interesująco. Tzn interesująco od strony finansowej. To koszt ogólny posiłku sporządzonego w domu czy wydatek na posiłek "w mieście"?? Można za sześć zeta najeść się na cały dzień?? To chyba zależy od tego ile kto zjada.Ale czy to zdrowe to trudno orzec.

Gość OSZUKANA_PRACOWNICA
kochanieńki, a doliczasz niezaplanowane wydatki? święta, komunia chrześniaka, zaręczyny, wesele, urodziny czyjekolwiek, dzień matki, zielone świątki, zepsuta opona, cieknący kran, pilnie potrzebne buty na zimę/garnitur/jadło dla chomika? :)