Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowe rolety

moj facet

Polecane posty

Gość pomarańczowe rolety

zaczęłam czyttać inny temat i zaczęłam się zastanawiać czy z moim facetem jest wszystko ok.spotykamy się od kilku miesiecy i na początku było bardzo trudno, wręcz nie do zniesiania,po jakims czasie się ;;dotarliśmy;; i jest bardzo dobrze, ale chodzi o łózko..tam dobraliśmy się idealnie, jest tak jak lubimy - mocno, ostro, wulgarnie. ale wkurza mnie to ze traktuje mnie czasem za ostro, przesuwa mi głowe zebym byla na dole, albo po prostu mowi ze mam juz zejsc.. czy to jest normalne?? dodam że poza tym jest mega ale akurat ta kwestia to daje mi do myslenia

Gość gość
Przesuwa głowe do loda i każde zejsć z np jeżdzca może po prostu ma nature dominującą.

Gość zielone zaslonki
nie rozmawiasz z nim na ten temat?

Gość pomarańczowe rolety
ma bardzo dominującą naturę - ja nawet nie mogę powiedzieć mu zeby wszedł, bo mówi ''nie rządź się". w życiu w sumie też tak dominuje. rozmawialiśmy ale on mowi ze go mocno to kreci i nie moze sie powstrzymać:/

Gość pomarańczowe rolety
podnoszę

Gość gość
piszesz że już się dotarliscie? Bzdura. Ta jego dominacja już cię swędzi. Za jakiś czas stanie się nie do wytrzymania i pękniesz. Ludzie w związkach docierają się średnio przez 5-7 lat.

Gość pomarańczowe rolety
miałam na mysli,że juz tak sie nie kłocimy w życiu i że jednak mimo jego dominującej natury to też zaczął iść na kompromisy. Nasze początki to trzaskanie drzwiami, bluzgi i smsy o treści: przemyślmy to wszystko jeszcze raz, ostatni raz i ostatnia szansa. a teraz już się prawie wcale nie kłocimy, on mnie zmienił troche ja jego też, nawet wczoraj napisał mi że dawno gniewu nie było i że same pozytywy. a jesli chodzi o łózko to już osobna kwestia..

Gość madzia środówna
żuć go czym prędzej! zostań lesbijką jak prawie wszystkie my tu na kafe ❤️ wtedy ty bedziesz mogła zdominować partnerkę ❤️

Gość pomarańczowe rolety
mi się nawet podoba jak facet dominuje, czuje że mam faceta obok, a ja mam taki charakter że trzeba mnie w ryzach trzymać i czasem ogarnąć i zadecydować za mnie, a on taki jest,,, ale w łózku to troche chyba przegina czasem... kobiety mnie ani trochę nie kręcą.. :D

Gość gość
teraz się prawie nie kłócicie. No fajnie, tylko nie porównuj waszego związku do prawdziwego. Teraz czerpiecie przyjemność z życia. A przyjdzie czas i na obowiązki. Dom, praca,dzieci,kredyty,i masa kłód pod nogami. To wymaga poświęceń z obu stron. To jest właśnie to dotarcie że każde wie co do niego należy i że jedno wspiera drugie.

Gość gość
pewnie że tak, długa droga przed nami i masa potknięć. zdaje sobie sprawe:)