Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GościówkaWBodyS

BODYSTOCKING czy lubicie i czy makijaż do seksu konieczny

Polecane posty

Gość gość
jak się chce seksu odjazdowego wprost z okładki albo TV to i makijaż jest sprawą pierwszorzędną ciuch czyli skromny ubiór oraz make up robi wrażenie nie zapomnieć poooo....zmyć bo szkodzi urodzie ;) ale uważam za bardzo ważny element ....osobiście :)

Gość GościówaWBodyS
Własnie:P zdzirowaty jest ten kolor, tzn. kojarzy się z pstą blondi-idiotką, która sie przekurwi za bele co:P BEZ URAZY! Nie mm nic do blondynek, mówię o całkiem skrajnych przypadkach :P Własnie.. Makijaż... Wyzywający czy delikatny? :P

Gość GościówaWBodyS
A włosy? Zostawić prostel, bo takowe mam czy trochę je podkręcić? Spiąć? Każdy detal dla mnie jest ważny, a jutro w planach wiele :D

Hehe z blondem nie mam nic wspolnego, ale podobno jestem superglupia...tak tu pisza :P Wiec wszytsko pasuje ;) I Wlosy?.....Pamietaj, zeby polykac, wtedy sie nie posklejaja :P:D A tak powaznie to zalezy jakie Ci pasuja...ja mysle ze juz stroj powali Twojego meza i nie bardzo bedzie zwracal uwage na wlosy ;)

Gość gość
Włosy są ważne. Muszą być długie i gęste. Nie wytrę przecież fiuta w firankę. To byłoby obleśne.

Gość GościówaWBodyS
A Twój lubi takie body? :> Głupi to są ci, którzy nie znają a p******ą :P

Gość gość
A włosy?

Gość GościówaWBodyS
Nie dałabym sobie wytrzeć penisa we włosy no nie przesadzajmy :D

Wlosy tez, no przeciez pisalam ze polykam :D I Jeszcze to mi sie bardzo podoba ;) Z tylu swietnie wyglada ;) www.artx.at/shop/fashion-und-dessous/fuer-sie/9744/rene-rofe/sexy-strapsdress-und-g-string-rene-rofe-lingerie-schwarz?c=2221

Gość GościówaWBodyS
EXTRA!!! Jak tylko pojawi się coś takiego na allegro to kupuję albo w jakimś internetowym sklepie to kupuję! BOMBA BS :D Mrrr:D

Gość gość
Skoro włosy masz czyste, to dlaczego nie pozwalasz wycierać w nie fiuta. Przecież się nie pobrudzi od nich. Wszystkie chcą łykać i łykać. Co sobie myślicie? Nie jesteśmy maszynami i też mamy uczucia. Głodny się zrobiłem.

Gość gość
Wow, są jeszcze Panie, które połykają? Pozazdrościć...

Jesli masz jakiekolwiek uczucia to nie oprzesz sie mojemu blagalnemu wzrokowi, oraz jezykowi wysunietemu do przodu w oczekiwaniu na Twoj wystrzal :P;) I Dobranoc wszytskim 🖐️

Gość gość
Zielonka, tak bez połknięcia idziesz spać?;)

Gość PlinkaPlonka
zakupilam na randke bodystocking i go tego gorset... zrobilo wrazenie wiec mysle ze czasami milo... i oczywiscie sie maluje, delikatny makijaz nie zaszkodzi

Gość gość
lubie te siateczki i zawdze się maluję też .