Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak żyć

Polecane posty

Gość gość

Moj maz poltora miesiaca temu stracil prace-firma oglosila upadlosc. Caly czas czegos szuka oczywiscie. Sumujac teraz nasze dochody to 1700 zl. Rachunki pochlaniaja miesiecznie ok. 800-900zl. Mamy 2 dzieci:2 i 5 lat,czesto chorujace.Zrezygnowalismy juz z jakichkolwiek wakacji, internet i tv koncza sie nam za miesiac. Jak zyc zeby wystarczylo? Mlodsze dziecko ma ubra.ka po starszym, ale trzeba kupic buty. Starszy szybko wyrasta,a we wrzesniu juz zerowka.

Gość ParKOmat
krotko, biedota nie jest nikomu potrzebna a jak dzieci pojda do domu dziecka to przynajmniej fachowa wyksztalcona opiekunka w domu dziecka dostanie prace

Gość gość
Mąż musi jak najszybciej znaleźć pracę, jakąkolwiek na początek, byle pieniądze były. Jaki rozmiar bucików noszą dzieci? może jakaś mama Cię poratuje.

Gość gość
Mam ochote zyczyc ci,zebys sam/a doświadczył/a takiej sytuacji. Ale tego nie zrobie. Pamietaj jednak,ze wszystko do czlowieka wraca,wiec mozesz sie spodziewac chamstwa i jadu.

Gość gość
Maz szuka i mam nadzieje,ze znajdzie,ale jak zyc w tym czasie?

Gość gość
Na pewno oszczędnie, jedzenie dobrze przemyślane, bez zbędnych wydatków.

Gość gość
Zreszta bez sensu zalozylam ten temat. Dalam tylko pozywke i mozliwosc dowartosciowania sie kosztem innych. Uznajmy temat za niebyly. My damy sobie rade. Jestesmy mlodzi,zdrowi i wierze,ze ten okres jest przejsciowy.

Gość gość
oczywiscie,ze przejsciowy. maz na pewno znajdzie prace, a narazie cieszecie sie (wiem,to trudne),ze jest chociaz na te oplaty i mieszkanie. los jest przewrotny,ani sie nie obejrzysz a moze byc lepiej.