Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczonymabyć świadkiem

Narzeczony został świadkiem

Polecane posty

Gość stwszkania
Smiesznybtemat,ale co tam.Byłam swiadkowamjak miałam 19lat,a świadek tak ze 35, żonaty,córka 4 ro letnia.Inikt cyrków nie robił.Aha to było 16lat temu.

Gość gość
Skoro on dołożył się tobie to ty musisz mu dołożyć.

W sobotę był kawalerski i panienski. Narzeczony napił się tak że nie był w stanie na drugi dzień wrócić do domu. Młoda mnie na swój wieczór nie zaprosiła. Młody zaciągnął narzeczonego żeby z nim odebrał dwa garnitury, w piątek narzeczony ma na sale przynieść świeże kwiaty ze swiadkową. Już mnie szlak trafia.

Gość gościowa
chyba szlag? szlak to turystyczny, rowerowy, pieszy najczęściej jest...

On nawet nie pamięta co się działo na tym kawalerskim.

Wczoraj dopiero wrócił do domu od soboty do wczoraj siedział u brata bo nie był wstanie wrócić. I to jeszcze brat go przywiózł. Zadzwoniłam w niedzielę ok 11 odebrał jego brat zasapny ale po głosie słyszałam że nie na chlany kazałam mu dać narzeczonego do telefonu a on mi prawy nie powiedział że był na chlany tylko powiedział że śpi jeszcze.

Gość gość
oj , ty lepiej na weselu leki uspokajajace zażyj . te wszystkei tańce ze świadkową , jeszcze na pewno wśród gości będa ładne młde laski . Lato jest więc kiecki kuse , prześwitujące .Narzecozny się napije i w tedy wrzuci na luz , beda tańce i nie wiadomo ci jeszcze .

Gość monia 33
zgadzam sie na weselu się będzie działo , widziałam wątek dziewczyny która pisała ze ślub chciała odwołać tak się Panowie na kawalerskim zabawili z prosty..... .

Młody już w poniedziałek w pracy był a mój jeszcze nie był w stanie ich brat też był normalnie w pracy.

Ponoć z klubu do domu nie mógł iść sam i go bracia prowadzili.

Gość monia 33
no to się działo z pewnościa jak do poniedziłku trzeźwiała , albo zabalował u jakiejś laski a tobie powiedzieli ze u brata śpi

Mi nic nie powiedział. Rozmawiałam z jego bratem i kolegą. Kolega się śmiał że młody powinien się tak na chlac że powinni go prowadzić. Młody już wieczorem w niedziele autem jeździł i był trzeźwy a mów ...

Gość monia 33
wracając do tematu bycia świadkiem to nie powinnaś robić mu porblemów , on bratu da 2 tys , brat za rok na slub da wam 2 tys i po problemie . Pociesz się ze moż echrzestnym będzei drugi brat a nei twój narzecozny w przyszłości .A bycie chrzestnym to wieksze koszty niż swiadkiem

Nawet z nim nie rozmawiam bo on i tak.nic nie pamięta.

Gość kamil38
mówi że nie pamięta- , lepiej spóścić zasłone milczenia

Na ślubie zabranie mu pić.

Gość kamil38
Bywaj zdrów , już posłucha hahhaah dobre , kobieca naiwnośc jest urocza

A co się mogło stać na tym kawalerskim ? Na chlal się bracia odprowadzili go i tyle.

Gość kamil38
huhuhuhu co sie dzieje na kawalerskich , standardem są kobiety lekkich obyczajów zamawiane dla młodego no i nie tylko ....., striptizerki , tancerki dla wszystkich uczestników .Teraz tak sie Panowie bawią , oczywiście ich partnerki myslą ze tylko wódka była . Ogólna zmowa , wszyscy zgodni są bo każdy coś ma na sumieniu

Mlody trzyma się za bardzo tej swojej

Gość kamil38
a co to ma do twojego narzeczonego ze młody się trzyma swojej kobiety ? Koledzy zamawiają młodemu panu atrakcje

Gość kamil38
ja cię nie strasze , jestem barmanem oj wiele rzeczy w życiu widziałem , kawalerskie , panieńskie to się dzieje . Myśle że możesz miec wiekszy porblem niż to że narzecozny ma świadkiem być i ze kase chce dać , pozdrawiam

Mój napewno by nie skorzystał. A po drugie kawalerski organizował mój narzeczony i jego brat dla swojego brata.

Gość gość
przecztaj sobie wontek chcę odwołać ślub przez dziwke na kawalerskim 12.08.13 [] booooli mnie to W duzym skrocie...narzeczony na kawalerski mial zamowiony taniec - striptizerke. W sumie nie wiedzialam ze bedzie i dodatkowo wiem, zenie tylko tanczyla ale tez siedziala mu naga na kolanach o on kilka razy dotknal jej piersi. Nie powiedzial mi o tym sam, tylko dopiero jak zapytalam co konkretnie robili tego wieczoru. On tlumaczy sie ciagle tym ze byl zalany i koledzy mu zamowili, a ja mam ta scene przed oczami i boli mnie to jak cholera On nie jest facetem w typie podrywacza, zawszs moglam n niego liczyc i wiem ze mnie kocha. Ciagle przeprasza, nawet placze, blaga zebym nie odwolywala slubu a ja nie wiem co robic. Ufalam mu, wiedzialam ze jest rozsadny a on wiedzial ze brzydze sie czyms takim, a mimo to dal sie poniesc. Nie wiem czy potrafie mu ufac,na razie nie moge na niego patrzec, brzydze sie nim... A moze przesadzam i robie z igly widly? Slub jest w najblizsza sobote ale mam taki metlik w glowie...pomocy

Wróciłam właśnie z poprawin. Nie było źle na weselu. Ale do kościoła dojeżdżałam sama na sale jechałam z bratem narzeczonego, na sali rozdawał wódkę z drugim bratem i ojcem młodej i przyszłym teściem wesele duże. Zabawy z wódką itp polewał on ze świadkową. Później na sali jeszcze musiały być foty ze świadkami.