Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciejek

postanowilem zostac selekcjonerem zyczcie mi szczescia

Polecane posty

nieee mam już go ;D a tamto auto to większy kaliber ;) najwiekszy, no ale wypadki sie zdarzaja ze koleś nie trafi tylko poleci dalej i kogoś zabije nawet

to nie było też w polsce nie, to nie był problem wymiel na miejscu i dalej jechał, tylko ja sie denerwuje jak sie cos dzieje w trasie zawsze ;) taki juz jestem dlatgo moze powod był zupełnie inny ;) a nie powiedział zeby mnie nie denerwowac

nieee jest ok, ale to są dla mnie pieniadze po prostu, każdy dzien przestoju może potem być problematyczny. ale nie jestem taki że sie dre rozwalamwszystko itd :D nie uzewnętrzniam tego o !

Gość gość
zmien to żeberko kupowate bo się żygac chce na sam widok

Gość gość
dajcie chlopakowi zyc po swojemu ,jezeli komus sie nie podoba to co bedzie robil niech omija temat,kazdy odpowiada za siebie,a jezeli to jest dopuszczalne w panstwie polskim to co komu do tego jakie ma zainteresowania i co chce robic w swojej przyszlosci,tolerancji wiecej

Gość gość
Won Won Won Won Won Won Won Won Won Won Won Won Won Won Won Won Won Won

Gość gość
Won Won

Gość gość
Won Won

Gość gość
Błaszczuk won Won Won Won Mi z Won Won Won Mi win Won Won Won mi won Won Won

Gość Malwinkaaaaaaa
Już ja Wam powiem, kim są pożal się boże myśliwi :/ kiedyś szłam w lesie, w górach ze znajomymi (tzn. szliśmy drogą, szlakiem). Ja patrzę a na skraju lasu siedzi sobie na krzesełku stary pryk z bronią. Siedzi i czeka aż mu ludzie wystawią zwierzynę, żeby facecik z małym fiutkiem mógł sobie strzelić i zabić. Ponadto podjechali sobie pod ten las autem. Żeby to było zwykłe auto. Wyobraźcie sobie, że walnął sobie ten palant ogromną fototapetę, na cały pojazd, jak to on trzyma głowę dużego pięknego jelenia, dopiero co ustrzelonego. Zaczął nam grozić, że pozabija nam nasze psy (nie agresywne w żaden sposób do zwierząt i ludzi). Zwierzęta są piękne, kiedy można je oglądać w naturalnym środowisku- w lasach, na łąkach... a nie trupy na ścianach- ohyda. Ja bardzo chętnie dałabym takiemu jeleniowi strzelbę- szanse byłyby równe. Dla mnie facet który musi strzelać do zwierząt, nie wiem dowartościowuje sie tym....ma małego fiutka i tyle. Jedni zabijają zwierzęta, inni kupują sobie ferrari. Życie jest jedno, zwierzę też ma je tylko jedno.

Gość Malwinkaaaaaaa
Maciek B: ok, rozumiem. Ja sama nie jem mięsa ale mój mąż je i ja to rozumiem- nie zmuszam nikogo do tego, żeby przestał jeść mięso. Powinniśmy jednak być mniejszymi ignorantami. My Polacy wyrzucamy ogromne ilości jedzenia i nie mów mi, że strzelanie do jeleni i dzików, to sposób na przetrwanie rodzaju ludzkiego. Większość ludzi robi to z jakiejś chorej "pasji". Jak można czuć przyjemność w patrzeniu na śmierć! nie ważne, czy to śmierć jelenia, czy człowieka... Ci ludzie robią to z przyjemności a nie dlatego, że głodują. Poza tym każdy człowiek powinien szanować samego siebie i uważać na to co je. Kiedy kupuje kurczaka, ma w d***ie to że ten kurczak wcześniej był faszerowany chemią i antybiotykami, że te zwierzęta cierpią, taplając się we własnych gów***ach. Jemy tyle chemii wraz z mięsem, jajkami i wieloma innymi produktami. Dziwne, że ludziom nie przeszkadza, to że jajko z nr "3" śmierdzi, nie da się go zjeść. Gdyby ludzie szanowali siebie, szanowaliby również zwierzęta, które dają im pożywienie. Często odbiera się tym stworzeniom nawet prawo do bezbolesnej śmierci... Człowiek, to najokrutniejsze zwierzę.

Gość sukawredna
a ja uwazam , ze gorsze od polowan jest ubój. to jak te zwierzeta cierpia i w jakich warunkach sa przetrzymywane jest straszne. wole świadomosc ze ziwrze które lezy na talezu wczesniej zyło na wolnosci i zostało zabite szybka śmiercia . jedna kulka i nie żyje. a nie to sie oglada w tv ...o uboju koni , świn , małych cielaczków...

Gość sukawredna
hahahaa napalony pedał to było dobre haaaahaaa. maciej b w połowie sie z toba zgadzam . dziczyzna jest najzdorwsza.

Gość gość
SELEKCJONER Zrobiłem ,, wielką ,, karierę, zostałem selekcjonerem! Asów sportu nie wybieram, tylko w swoich śmieciach szperam. I sortuję gatunkami, to co w domu wyrzucamy. Tu butelki, a tam PET - y, tutaj papier i gazety. Tylko czyste, oczywiście, aby było uroczyściej. Zakrętki poodkręcane, a kartony sprasowane. Wszystko dokładnie zgniecione, obok kosza ułożone. Leżą worki w miastach, wioskach, sprawa śmieci nie jest prosta. Gdy dotrą na wysypisko, może wtedy będzie czysto. Niechaj ktoś mi da odpowiedź: kto selekcję zrobi w rowie? Gdy tu śmieci wysypują, środowisko nam rujnują. Ze śmieciami nie wygramy, kiedy wszędzie je rzucamy! Zbędne wszystkie są selekcje, czas porządku pobrać lekcje.

Gość Malwinkaaaaaaa
Ubój- zgadzam się. Dziczyzna najzdrowsza- zgadzam się. Tylko, że tak samo jak w uboju chodzi o masówkę i PIENIĄDZE, tak w łowiectwie, też chodzi o pieniądze, tylko na mniejszą skalę. Przecież ten stary rupieć, który siedział na tym stołku przy lesie, pewnie nieźle zapłacił za możliwość strzelenia. Maciek B-> dla mnie to jest śmieszne, instynkt łowiecki...wybacz ale w czasach kiedy mężczyźni polowali, zabijali zwierzęta i przynosili je do domu a kobieta gotowała, to miało to rację bytu. Co Ty myślisz, że zabijesz jelenia i jesteś wówczas prawdziwym mężczyzną?? Małe fiutki tak robią, żeby się dowartościować. Ludzie z kompleksami. Normalny człowiek, który zna swoją wartość nie musi zabijać, żeby pokazać jaki to zaj.... mężczyzna jestem. To co w głowie się liczy. Powtarzam- zabijanie tam, gdzie jest to konieczne (po to żeby żyć)- tak, dla sportu (żeby mały fiutek mógł się dowartościować)- nie!

Gość Malwinkaaaaaaa
09.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość SELEKCJONER ------------------------- Genialne ;)

Gość Malwinkaaaaaaa
Maciek B-->Nie, to zupełnie nie o to chodzi. Chodzi o satysfakcje, mieso i trofeum. ----------------- i wszystko jasne, właśnie o to mi chodzi. Niepotrzebna śmierć tych zwierząt, moim zdaniem. Róbcie co chcecie, każdy ma swoje sumienie i rozum.

Gość gość
Maciek,gdzie są DO CHOLERY twoje propozycje obiadów na każdy dzień?????????? Od kiedy ich nie piszesz,ja nic nie jadłam, bo nie wiem co mam jeść!!!!!!!!!:O

Gość gość
Gdy żadne wykwintne danie mnie nie zachwyca powracam do klasyki czyli – jajecznica Jajecznica na boczku z cebulkami do tego kefirek z ziemniaczkami Danie dla biednego i bogatego nieważne – życzę smacznego

Gość gość
mój ojciec jest selekcjonerem. powodzenia

Gość gość
tylko coooooo nassssssssss tooooooooo obchodzi

Gość gość
to ja mam DO NOWEGO ROKU o suchym pysku siedzieć?????????? Na blogu byłam, ale-wybacz- na samych bułkach i zupkach w proszku,to ja nie dam rady:O a swoja drogą- jako aktywnie promujący sie kucharz wszechczasów, wstydziłbys sie proponowania pełnych chemii i Bóg wie czego jeszcze, zupek w proszku:O Amen!

Gość gość
no i znowu daszbóruje :O

Gość odpowiedz boru
dary lata to u Rynkowskiego :classic_cool: 🖐️

Gość lacerta salamandra
O tej porze? Śpij czapko, jeszcze ciemno.

Gość lacerta salamandra
To zbieraj się, ale zachowuj się cicho, bo ludzie chcą spać.

Gość lacerta salamandra
Gorący kubek, no litości, już mogłeś bez takich szczegółów.