Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie młodej singielki na wsi jest straszne

Polecane posty

Gość gość
Popełniam wiele błędów, ale staram się szanować język polski. Nie lubię ludzi, którzy są ignorantami i piszą BieszczaTY, kordła, lipido czy kąnto :O

Gość CaukiemNaiwnyPrawiczek
walic bledy jest chetna panna ?

Gość gość
jak masz kase to chętne sie znajdą

Gość wiolaaaaaaaa
nie ma forsy na wsi nie potrzebna idziesz zjesz jablko . dalej ci ktos jesc da . jak trzeba to d*pska ktos nadstawi jest fajnie . tylko brak autobusow

Gość gość
Jaka normalna dziewczyna chcialaby faceta rolnika ? Na przykład ja nie miałabym nic przeciwko rolnikowi :)

Gość gor21
To wszystko co my na wsi nie zjemy to wy miszczuchy to od nas kupujecie i cwaniakow zgrywacie,

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
To wszystko co my na wsi nie zjemy to wy miszczuchy to od nas kupujecie i cwaniakow zgrywacie,>>>>gdyby ludzie nie placili podatkow ktorymi dotuja wszystko0 co robicie poprzez dotacje do kawalka ziemi,rent emerytur i upraw to byscie nic nie jedli a przecietny podatnik by placil za zywnosc importowana z azji,ameryki czy afryki polowe taniej :D w afryce zbiory maja 3 razy do roku a nie raz na rok tym samym nigdy europa nie bedzie konkurencyjna w produkcji zywnosci. zyjesz tylko dzieki temu ze inni za to placa.

Gość gość
podejrzewam ze jak w rozmowach w toku placa im i mowia co maja gadac aby bylo smiesznie. przeciez to bylo jakies 20 czy 30 km od warszawy wiec zamiast siedziec i klepac biede na byle bydowie mogliby znalezc w warszawie prace. w warszawie jest najwyzsza mediana zarobkow na dopjazd by im wystarczylo. rozmowy w toku.. kręca w krakau -_-

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
wiem doskonale gdzie kreca :D ale rozmawialismy o "czekajac na sobote" a to prawie warszawa te rozmowy w toku to byl przyklad tego ze ludzie za pieniadze powiedza co im kaza.

Gość Xdsja
aha, to soreczki... u mnie poza tym to samo co u ciebie, zero kumpelek u siebie na wsi, najlepsze 150 km odemnie lub na drugim koncu Polski... faceci kompletnie do D*py

Gość gość
Dokładnie...zawsze uwazalam HBO za jedną z normalniejszych stacji telewizyjnych ale to dziadostwo jak TVN :( Przeciez wiekszosc ludzi w podwarszawkiskich miejscowosciach ma prace, tam praktycznie nie ma bezrobocia, wiekszosc bywa w stolicy bardzo czesto..a w tym Czekając na sobote pokazują wies jako kompletne zad***e, gdzie naprawde nie ma nic tylko sklep,kosciol bezrobocie i plotki. Takie rzeczy widziałam w wioskach na lubelszczyznie i podkarpaciu. Tylko ksiądz się tam liczy, własne pole i sklepik :O

taka jest prawda, że ludzie na wsi a zwłaszcza młodzi nie mają szans na typowe "miastowe" rozrywki typu kino, pub, itp. a jeśli chodzi o facetow to w moich stronach wszyscy fajni są już dawno zajęci a ci co zostali....szkoda gadać...stare pryki ok. 40 tki...

Gość gość
pooglądamy tabaluge?

Gość gość
Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ja marze o domu na wsi. Nienawidze miasta, szaro, brudno, śmierdzi spalinami, ciągle jest hałas. Do tego pełno drechów i lumpów. Na wsi to co innego, otwarte przestrzenie, przyroda. Chętnie bym został rolnikiem, niestety nie stać mnie na ziemie, o domu i tratorze już nie wspominając :p

Gość gość
Można być ze wsi jak najbardziej, ale prostaczka ze wsi to już przesada:-(

Gość gość
Lubię życie na wsi. Chociaż miejsca, w którym mieszkam nawet wsią nazwać nie można. Mam tylko jednego sąsiada, który bywa tu tylko okazyjnie. A poza tym, to las, łąki i pola. I siedzę sobie z psami i kotem:) I fajnie mi:)

Gość gość
u mnie na wsi mieszka pełno ludzi którzy nie są rolnikami a do pracy dojeżdżają, nanomiast rolnicy mają setki hektarów ziemi i kasy opór.

Gość gość
Jak ktoś ma kasę to i na wsi się urządzi - postawi se chałupę pod lasem na pięknej działce, a w weekendy na imprę do miasta. Ludzie co wy piszecie,dzisiaj każdy marzy o życiu na wsi - fakt,bezrobocie,no ale kto ma samochód to do miasta dojeżdża autem.Widać że autorka młoda,jak zarobi to se kupi auto i sie wyprowadzi.