Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomerci

Niewiadome uczucia

Polecane posty

Gość nomerci

Cześć kobietki:) Myslalam dlugo jak sobie poradzic z jedna rzecza, ale w koncu przypomnialam sobie, ze jest takie wspaniale forum:) Mam nadzieje, ze doradzicie mi co mam zrobic, bo brakuje mi pomyslow:) Bylam z chlopakiem (az) 3 miesiace, ale bardzo nam na sobie zalezalo. Jednak On jest bardzo perfekcyjny i duzo rzeczy musi byc tak jak on sobie wymarzy. Rozstalismy sie we wtorek, ale mamy caly czas kontakt. Powodem byl brak porozumienia, tyle, ze nasze problemy byly (jak dla mnie tylko niestety) błahostkami...Nie byly to klotnie z powodu zazdrosci itp tylko np. ze w sklepie on szedl obok jednego regalu a ja szukalam innej rzeczy w innym regale, twierdzil, ze sie go wstydze. Jest on niestety abstynentem i nie pije alkoholu ani nie pali papierosow a ja raz po raz w weekend lubie wyjsc ze znajomymi i skorzystac z tych 'przyjemnosci' .. Proponowalam mu powrot, ze jakos sie zrozumiemy, ale odmowil, jednak stwierdzil, ze decyzji o rozstaniu do dzisiaj nie jest na 100% pewien. Nie wiem co mam myslec, od wczoraj pisze mi calkiem mile sms a dzis wieczorem sie widzimy na godzine. Porozmawiac z nim o tym ponownie czy czekac na jego ruch? Proszę o pomoc, bo nie wiem co robic, czy odpuścić czy się starać i walczyć. Bardzo mi na nim zalezy, jest moim idealem :)

Gość lam czego rozum nie zlamie
ideal siegnal bruku... on moze jest twoim ale ty jego nie zrozum to wreszcie

Gość nomerci
To dlaczego nie odpusci i nie zerwie kontaktu? A sms typu 'slicznotko, pieknosci' maja tu jakies znaczenie czy to tylko proba pocieszenia po stracie?