Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 alekks

Przebarwienia na 艂ydkach

Polecane posty

Go艣膰 alekks

Cze艣膰. Jestem 17-letni膮 dziewczyn膮 i od kwietnia borykam si臋 z zapaleniem mieszk贸w w艂osowych na 艂ydkach. Pierwszy dermatolog przypisa艂 mi antybiotyk "Dalacin C", kt贸rego wzi臋艂am dwa opakowania. Zapalenie chwilowo min臋艂o. Pozosta艂y jednak br膮zowe przebarwienia. Ten pierwszy dermatolog kaza艂 smarowa膰 mi kremami wybielaj膮cymi, wi臋c kupi艂am "ACNE DERM" i "HASCO DERM" i smarowa艂am te 艂ydki nieca艂e 2 miesi膮ce. Przebarwienia nie znika艂y, a cz臋sto si臋 zaczerwienia艂y. Na stan zapalny stosuj臋 te偶 "Davercin" i "Klindacin T". By艂am u drugiego dermatologa, kt贸ry powiedzia艂 mi, 偶e tych przebarwie艅 nie da si臋 ju偶 usun膮膰 i takie zostan膮. Za艂ama艂am si臋 po tej wiadomo艣ci, chcia艂abym funkcjonowa膰 jak ka偶da inna dziewczyna, chodzi膰 w kr贸tkich spodenkach w lato a nie si臋 dusi膰 w tych d艂ugich spodniach. Czy kto艣 spotka艂 si臋 z podobnym problemem i czy kto艣 wie jak takie co艣 usun膮膰? Je艣li nie da si臋 kremami, to mo偶e jako艣 laserowo? Dodam, 偶e wybieram si臋 na laserowanie usuwanie w艂os贸w na nogach i to mo偶e zapobiec nowym zapaleniom, ale przebarwienia i tak pozostaj膮. Czekam na komentarze, pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰