Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ze mna jest nie tak ze

Polecane posty

Gość gość

nadal jestem sama? nie daje juz rady co robic?

Gość pierscienica
powies sie :classic_cool:

Gość gość
ma ktos podobnie czy zostalam sama?

Gość gość
Nie wiem, ale jak wrzucisz fotkę to się dowiesz.:classic_cool:

Gość gość
na pewno wrzuce zeby potem krazyla po necie:)

Gość gość
a ile masz lat, że tak tęsknisz za sparowaniem? Pewnie nie jesteś zainteresowana seksem jeszcze przed pierwszą randka, tak jak twoje koleżanki, które są w "związkach" :)

Gość gość
to znaczy ze masz na mysli ze jesli nie daje tylka to nie mam szans na zwiazek? :) to jakas nowosc, jestem normalna jak jestem juz w zwiazku to wtedy sex jest czyms normalnym

Gość gość
Tak fantom, d**a nie lord, zostałeś sam ze swoja samotnością i będzie juz tylko z tobą coraz gorzej. Na pożegnanie sram ci do ryja.

Gość Psycholozkaaaa2229999
tysiace kobiet jets wtakiej sytuacji jak ty...na samym kafe coajmniej 100! odpkop troche tematow ile jest tu dziewic...30 letnie 40 laetnie....20 letnie "pasztety"(same tak o sobie mowią). nie jestem jasnowidzem zeby ci opdowiedziec co jest nie tak. odpowiedz n akila pytan to ci podpowiem: 1.Ile masz lat,wyksztalcenie,zawod,co robisz na codzien. 2.jak wygladasz? czy jestes zadowolona z wygladu,jak dbasz o siebie. 3.ilu mas zprzyjaciol,jak spedzasz czas wolny 4,czy bylas kiedykolwiek gdzies poza domem??? 5.bylas kiedykolwiek w zwiazku? jak takktuesz facetow? 6,jaki amsz charakter-odwazna krnabran czy cicha niesmiaLa? podbijasz czasem pierwsza ?

Gość gość
dzieki psycholozka! w sumie takie przeanalizowanie siebieduzo moze dac, ale odpowiedzi na pytania w wiekszosci sa pozytywne wiec nie rozumiem, mam dobre wyksztalcenie, bardzo dobra prace, na codzien wlasnie pracuje praktycznie caly czas malo mam czasu na inne rzeczy, co do wygladu jestem zadowolona bo jestem ok nie mam zastrzezen i dbam o siebie,z przyjaciolmi kiepsko bo ostatnimi czasy musialam sie przeprowadzic wiec nie mam na razie znajomych zostalam sama ze tak powiem, praca tak mnie pochlania ze nie pamietam kiedy bylam na wczasach w zwiazkach faceta czesto traktuje lepeij od siebie:( wiem to blad, a charakter to w zyciu zawodowym odwazna a codzinnym raczej niesmiala, poza tym czesto czuje ze moje zycie plega na udowadnianiu calemu swiatu ze moge cos osiagnac