Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1111222222

Wtopa ze zdjeciem

Polecane posty

Gość Marta1111222222

Hej. Wczoraj dodałam fotke na fb, wydawała mi sie ładna. Ustawiłam na profilowe i... tak zostało. Dzisiaj moja siostra powiedziała, że nie jest złe, a nawet ładne, tylko podobno mam na niej jakiś suczy wyraz twarzy... I nikt go nie polajkował, chociaż już troche czasu minęło, a dodam że zawsze miałam ok 60 lajków... Czuje się z tym dziwnie... Nie jest to tragedia mojego życia, nie wiem tylko czy teraz usuwać to zdjecie, czy zostawiać... Trochę mi wstyd bo faktycznie mina była pozowana na taką ostrzejszą laske... Mi się podobało, ale teraz widzę wiecej wad... Dlaczego nikt go nie zauważa...

Gość gość
Życzę ci śmierci 🖐️

Gość gość
bo ludzią się już fejsbuk znudził

Gość gość
Ja pierrrdoole ale masz problem. Ja od 4 dni nie sralem, wiec mamy problem na podobnym poziomie.

Gość Marta1111222222
to po prostu dla mnie dziwne, że NIKT GO NIE WIDZI! Wy byście nie byli ciekawi co jest?

Gość gość
żadnego lajka? moze masz cos zablokowane, ze inni nie moga wejsc czy cos, bo skoro zawsze miałas tyle lajków to niemożliwe ze teraz zero

Gość gość
Ja na fb nie klikam lubie to na zdjęciu, a tylko sobie oglądam, co to, konkurs kto ma więcej kliknięć?

Gość Marta111111222222
aj chyba juz wiem o co chodzi....BO ja wam nie mowilam-jestem zakonnnicą,na codzien chodze w habicie i kloszu od zyrandola na glowie.Moi znajomi nalezą do rozancowego kolka powdorkowego,scholi,ruchu serc niepokoalanej i Sluchają radia maryji...:) no i tak se zrobilam kiedys na jajaa fotkę w lateksowej mini ,blond peruce w tle sex szopu....oni chyba nie łykneli mojego zartu :( dlatego nick nie lajkuje....hmm,albo kutafony wolą skorę zamiast lateksu?:O