Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

druga ledwo widoczna

Polecane posty

Gość gość

Witam, hmm nie wiem jak zacząć,,, moze od tego ze okres spóznia mi się juz 16 dni, zrobilam dwa testy na obu pojawila sie druga ledno widoczna kreska nie wiem co o tym sadzic, moze ktos bardziej doświadczony mi cos wiecej powie na ten temat ? Oczywiście zapisalam sie juz do ginekologa ale nie wytrzymam dwa tygodnie nie rozmawiajac o tym z nikim.

Gość gość
Moim zdaniem jesteś w ciąży. Gratuluję i dbaj o siebie...

Gość gość
te kreski sa na prawde mało widoczne ale jednak przyprawiaja mnie o tzw.: "myślówki"

Gość gość
Proponuje zrobić jeszcze jeden test z porannego moczu. Będzie pewniejszy. A najlepiej -zrób test beta hcg z krwi-to jest 100% pewności. :)

Gość gość
robilam z porannego ale dziekuje :)

Gość gość
Jeśli w jakikolwiek kreska jest widoczna to oznacza ciążę

Gość gość
rano zaczał mnie boleć brzuch i wlasnie pojawilo sie chyba miesiaczka wiec alarm odwołany ?

Gość gość
więc chyba poronienie...ciąży już z tego raczej nie będzie

Gość gość
Na 100% jestes w ciązy, poczytaj trochę na ten temat. Jest to wczesna ciąża i pewnie dodatkowo mocz pobrany nie z rana ale np popoludniu.

Gość maaaaaaama
U mnie było tak samo. I też któregoś dnia zaczął mnie boleć brzuch - myślałam że to miesiączka ale to było tylko plamienie. Poszłam do gina jak najszybciej się dało. Okazało sięże zrobił mi się krwiaczek. Dostałam tabletki żeby zlikwidować tego krwiaka i teraz mam 1,5 roczną córę :)

Gość gość
no nie wiem, ja robiłam, miałam ledwo widoczna i niedługo okres. w ciązy nie byłam.

no widzisz kazda z nas jest inna, moja kreska byla bardzo blada i zobaczylam ja po czasie dopuszczalnym, oczywiscie powtorzylam jeszcze na drugi dzien i wyszlo ok , dodam ze test zrobilam 10 dni od inseminacji i 4 dni przed spodziewana @, lekarz powiedzial ze zadko komu tak wczesnie test wychodzi