Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam z Niemiec Austrii Mleko Bebivita

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie doświadczenia z tym mlekiem? Moja córka to już duża panna ale nie może pić krowiego z kartonu (przez jakiś czas piła Kindermilch Himmeltau) ale bolał ją brzuch (żadnych innych objawów) więc powróciliśmy do mleka Babylove marki dm (mleko to tolerowała rewelacyjnie) jednak kilka dni temu chciałam wypróbować mleko Bebivita i już od pierwszej porcji skarżyła się na ból brzucha ale pomyślałam że to przypadek więc dostała kolejną porcję na kolejny dzień i zaczęło się, biegunka, wymioty które trwają już drugi dzień. Mleko wydawało się być ok, nic różniącego się w składzie nie znalazłam ale odstawiłam i teraz boję się podawać jej jakiekolwiek mleko bo dodatkowo dostała wysypki. Macie jakieś doświadczenia z tym mlekiem? Dobrze je wasze dzieci tolerowały? Cenne będzie też zdanie matek niemowląt. Ja kupiłam Bebivita dla dzieci powyżej 2 roku życia .

Gość gość
moja mala karmilam mm bebivite ale pre i wszystko bylo dobrze ale jak do tych starszych ? to nie wiem niestety ale mysle ze mozesz sprobowac

Gość gość
ah sorry , to zoastan przy marce dm babylove skoro dobrze je toleruje

Gość gość
Widuję to mleko na półkach ale z uwagi na to że jest to najtańsze mleko jakie może być nie odważyłabym się podać go swojej 9 miesięcznej córce i biorąc pod uwagę to co napisałaś chyba nawet nie spróbuję. Nawet starsze dzieci mogą nie tolerować konkretnych mieszanek więc odczekaj jeszcze dobrych kilka dni od zakończenia biegunki i podawaj Babylove bo to dobra marka , tak samo jak Hipp bo Bio a obecnie Babylove zmieniło recepturę , ma tylko laktozę w składzie i to mały udział mg więc jest mniej słodkie , lepsze.

Gość gość
Dzięki dziewczyny. Mleka pre są pewnie bezpieczeniejsze, dwulatków już się tak nie chroni pewnie (inny skład) ale od zawsze ufałam niemieckim markom a tu taka niespodzianka. Tak , to jedno z tańszych mlek ale moja córka jest już tak duża że nie robi mi to różnicy jednak widzę że musiało być to mleko za ciężkie. Pozostanę przy Babylove. Może jeszcze jakieś mamy się dopiszą.

Gość gość
ja jak pisalam wyzej karmilam bebivita pre , polecila mi polozna bo mala nie tolerowala mleka ktorego dostawala w szpitalu a bylo to aptamil pre wtedy nie moglam nigdzie go dostac ani nawet w aptece nie wiem jak teraz moja je dobrze przyjela

Gość gość
mialo byc tak malka nie tolerowala mleka tez jednego z drozszych bebe chyba sie nazywalo a w szpitalu karmiona byla aptamil pre ktorego nie moglam nigdzie dostac ;D;D

Gość gość z bremen
ja karmie swoja corke mlekiem babyvita HA i nigdy nie miala najmniejszych boli brzucha, czesciej miala wiatry ale znosila je rewelacajnie.Teraz ma 4 mc i od tyg wprowadzilam jej Pre i tez nic sie nie dzieje. To ze mleko ma niska cene nie oznacza ze jest gorszej jakosci. Synek mojej kolezanki cierpial bole po drogim mleku Humana kiedy przeszla na babyvite problemy sie skonczyly.Niema regoly. Ja mam z produktami tej firmy jak najlepsze doswiadczenia.Polecam

Gość gość
Moja mała po urodzeniu piła mleko Milupa, drogie i strasznie po nim ulewała. Kupiliśmy jej bebivita pre ha i bylo super. Zadnych dolegliwości, żadnej alergi. Piła pokolei pre ha, 1,2,3 teraz pije 1 po 12 miesiącu i jest super. Rośnie i rozwija się prawidłowo. To mleko jest dobre.

Gość gość
Ja karmie syna bebivita :) z polecenia lekarzy. Nie tolerowal humany,aptamilu i beba a przeciez to z gornej polki. Nie cena znaczy o jakosci. Kazdy maluch jest inny

Gość gość
moja corka ma 10m-cy. obecnie wchodzimy w bebivita3. Nigdy nie mialam problemu a pije to mekood urodzenia.