Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam myslec

problem z przyjaciołka pomocy

Polecane posty

przyjaznimy sie od 10 lat, wiemy o sobie wszystko. ja jestem samotna matka, ktora marnie zarabia dostaje 400zł alimentów i ledwo wiaze koniec z koncem, jestem zmeczona po całym dniu w pracy i zajmowanie sie coreczka, ojciec dziecka mi nie pomaga. Ona jest bogata dziewczyna, ktora ma stała, dobrze płatna prace u rodziców, ma wszystko co chce, nie zazdroscilam jej nigdy, cieszyłam sie z tego co osiagnela, gdzie była itp. Dzisiaj była taka sytuacja, ze pisala mi o jakis chlopaku, ktory ma dziewczyne ale flirtuje z nia, napisalam ze to palant i zeby dala sobbie spokoj, cały dzien o tym rozmawialysmy, wieczorem miałam kryzys bo obliczylam koszta w tym miesiacu i zostanie mi 200żł na caly miesiac, załamało mnie to, a ona mi po raz setny napisala co ma robic z tym facetem, odpisalam jej ze sorry, ale nie mam do tego glowy, bo jest mi smutno przez ta kase, to w odpowiedzi dostalam, ze ja wkur**wiam, ze uzalam sie nad soba, a sama wybrałam sobie takie zycie, ze nie moze na mnie liczyc, ze jej nie radze, a ona mi zawsze i ogolnie obraza. Zrobilo mi sie smutno jeszcze bardziej, bo zawsze jej pomagalam i radzilam, codziennie mamy kontakt ze soba przez caly dzien, ale ona tego nie rozumie jak to jest zaplacic za rachunek i nie miec kasy na zycie, jej rachunki placa rodzice.... moze mam racje z tym, ze sie uzalam? ale nie zgadzam sie z tym, ze sama wybralam sobie takie zycie, byłam w wieloletnim zwiazku z miloscia mojego zycia, ktorego przerosło ojcostwo. Jej jedynym problemem jest jakis facet ktory ma laske, a z nia flirtuje... co mam robic? ja przesadziłam?

prosze o jakas wskazowke

Gość gość
Dziewczyna jest egoistką,a Ty masz na głowie prawdziwe życie.