Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orange plus komunikat

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, próbuje dodzwonic sie do znajomej. Ja mam siec w ORANGE, ona w PLUSIE. No i wyskakuje mi komunikat: Numer xxxxxxxxxxxx z ktorym probowales sie polaczyc, jest juz dostepny. Spróbuj ponownie. Co oznacza ten komunikat. Dzwonie sygnal, jest kilka sygnalow polaczenia i mnie rozlancza. I tak za kazdym razem. czy mozliwe ze kumpela mnie zablokowala - ale wtedy to od razu by mnie rozlanczalo. A moze fakycznie jest poza zasiegiem. Nie wiem co o tym myslec :( Poczta glosowa tez mnie nie lapie :(

Gość gość
podbijam

Gość Robert22lata
Odrzuca twoje połączenia. :D

Gość gość
czyli odrzuca? dzieki, wielkie :( nie wiem co jej kurcze odj***lo ;/ smsy moge normalnie wysylac. zaraz przedzwonie do mamy i odrzuce polaczenie, ciekawe jaki bedzie komunikat.

Gość gość
no i sprawdzilam gdy dzwonie do mamy i odrzucam polaczenia od siebie, to normalnie konczy mi sie sygnal polaczenia - wiec kolezanka mnie nie dorzuca. wylaczylam telefon mamy - wysakuje komunkat - abonent czasowo nie dostepny. i ostatnia opcja, ktora jest identyczna w przypadku znajomej. mam 6 sygnalow po czym, synal sie konczy, ale nie dostaje komunikatu: Numer xxxxxxxxxxxx z ktorym probowales sie polaczyc, jest juz dostepny. Spróbuj ponownie. ZDURNIALAM