Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia ogórek

czy jestem sobą

Polecane posty

Gość marysia ogórek

Nie wiem, ale się staram. Przecież człowiek zmienia się przez całe życie. Całe życie dorasta. Nowe sytuacja to nowe życiowe doświadczenie, które wpływa na to jaki człowiek jest i jaki ma charakter. Przecież nie jest tak, że w życiu spotykają nas tylko dobre rzeczy. Czasem na naszej drodze pojawiają się i te złe. Jednak takie zdarzenia sprawiają, że człowiek staje się mocniejszy i pewniejszy siebie niż kiedykolwiek przedtem. To ważne, aby umieć radzić sobie w takich sytuacjach, jednak przecież nie zawsze tak jest. Część z nich nas przerasta. Wtedy najważniejsze jest, by nie być z tym problemem samemu, aby mieć kogoś przy kim można się wygadać, a nawet wypłakać. To nie jest wstyd. Przed nami jeszcze długa droga i pewnie nie raz będzie nam dane stykać się z codziennymi trudnościami życia. Takie ono niestety jest. Nikt nam nie powiedział, że będzie łatwo. Nikt tego nie obiecywał. Nie wiem jak Wy, ale ja nie żałuję w swoim życiu niczego co mi się przytrafiło. Miałam i mam mnóstwo problemów na głowie, ale jakoś wierzę, że wszystko się ułoży i jakoś będzie dobrze, no musi być. Oczywiście to nie jest tak, że nigdy nie miewam momentów załamania. Mam i to wiele, ale przemijają. Z czasem przemijają, bo jak się mnóstwo tych problemów nawarstwi to nie wiadomo za co się złapać. Pewnie za 10 lat będę się śmiała z tych problemów jakie są teraz, bo przecież na pewno będą gorsze. W dzisiejszym świecie nastawionym na sukces trzeba być niezwykle silnym psychicznie, żeby to wszystko ogarnąć. Nie można przecież całe życie siedzieć z założonymi rękami i mówić, że ja to nic nie potrafię, albo że nic mi się nie uda. Guzik prawda. Jeśli nie spróbuję teraz to kiedy. Trzeba to wszystko jednak robić stopniowo. wszystko się ułoży po naszej myśli, tylko potrzeba chęci i pozytywnego myślenia. Wiem, że to nie zawsze się tak udaje, ale no trzeba próbować. DO BOJU LUDZIE!

Gość gość
tyle w tym co napisalas konkretow, co w expose premiera:D

Gość gość
kiedy patrze tak na ciebie jesteś fajnaaa aj dla mnie masz downa

Gość gość
a mnie marysiu poprawiłaś nastrój, dziękuję :) masz rację , nie należy się poddawać. Pozdrawiam, miłych snów :)