Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam poznać sponsora no i poznałam eh seks za 150zł

Polecane posty

Gość gość

to było okropne jak mnie potraktował jak najgorszego śmiecia przez telefon wydawał się miły na poziomie :( niemal siłą zmusił mnie do seksu w jego aucie, inaczej to sobie wyobrazalam,inaczej sie umawialismy...wyrzucil mnie jak psa na ulicy na przystanku i powiedzial ze jak chce wiecej zarobic to mam do niego wpasc dal namiary smsem. To bylo 3miesiace temu a ja wciaz czuje sie okropnie czuje wstręt do siebie nie wiem jak to nazwac, mam wrazenie ze wszyscy wiedzą co zrobiłam...jak o tym zapomniec? Da sie?

Gość gość
Nie da sie , powiem tak napewno na Twoim miejscu wziełabym sie za prace i nie pakowałabym sie w takie tematy .Masz szczęscie że tak sie skonczyło bo mogło gorzej

Gość gość
Nie da się, jesteś k***ą i musisz z tym żyć szmato :-)

Gość gość
nie mysleć o tym. Masz nauczke, nie ma nic za darmo. Prostytutki piją i ćpają by wlasnie o tym nie myslec i sie znieczulić. Tylko p******e są zadowolone z tego co robią

Gość gość
Było się umówić w lokum - byłoby miło ;)

Gość rozmowa__kontrolowana
no ale dobry byl chociaz w te klocki?

Gość gość
Są zadowolone a co mają być smutne? Nie każdy się nadaje do takiej pracy.

Gość gość
jak daje d**y z radoscią za kase obcemu facetowi to ma nasrane we łbie a nie jest zadowolona

Gość Była prostytutka
Zapomnij o tym. Nie jesteś żadną dziwką, już tego nie robisz.

Gość gość
Tak się upokorzyć za marne 150zł... No sama pomyśl co dziś kupisz za 150zł? Nawet perfum porządnych nie kupisz. A do dentysty to tyle kosztuje naprawienie małej dziurki w zębie. Jak już się puszczać za kasę to za konkretną kasę typu 1000zł za 1 stosunek waginalny, bo o analnym to nawet nie wspomnę...

Gość gość
za 150zł to moglabym dac sie pomacac za cycki, seks za 10x tyle

Nie dorabiajcie ideologii do prostytucji . Dziwka to dziwka niezależnie ile kosztuje .

Gość gość
Jak już się puszczać za kasę to za konkretną kasę typu 1000zł za 1 stosunek waginalny, bo o analnym to nawet nie wspomnę... x za 150zł to moglabym dac sie pomacac za cycki, seks za 10x tyle x Przeceniacie się, "drogie" panie - spójrzcie na cenniki na odpowiednich portalach.

Gość gość
Jak już się puszczać za kasę to za konkretną kasę typu 1000zł za 1 stosunek waginalny, bo o analnym to nawet nie wspomnę... x za 150zł to moglabym dac sie pomacac za cycki, seks za 10x tyle x Przeceniacie się, "drogie" panie - spójrzcie na cenniki na odpowiednich portalach. x Ja się nie przeceniam bo jestem czysta, zdrowa, szanowałam się zawsze, dlatego się cenię. A skoro jak piszesz, że cenniki są żałośnie niskie, no to nie ma sensu wchodzić w ten biznes, lepiej umrzeć z głodu niż się tak upokorzyć i dac d... za 150 zł.

Gość gość
dziewczyny są durne, ze zgadzają sie na seks za 100-300zł, co to jest 100zł? Masakra

Gość gość
dziura jak dziura równie dobrze mogę sobie ręką dobrze zrobić taka sama przyjemność nie dałbym 10 zł. a facet potraktował cie tak jak na to zasługiwałaś

Gość SPONSOR PO KOSZTACH
nie zniechęcajcie młodego towaru, świeże ciało to fajna rzecz

Gość gość
a moze byc powyzej 50 :P :D pisze serio,bo ja kocham sex

Gość gość
Nie martw się. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Jesteś kobietą, to najstarszy zawód świata wśród kobiet.