Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz84

Czy ja robię coś źle

Polecane posty

Gość Łukasz84

Witam. Mam lat 28. Jestem po kilku przejściach w różnych związkach. Raz zdradzony. Ogólnie staram się nie oceniać wszystkich kobiet jedna miara i nie twierdzę że jeżeli jedna to zrobiła to wszystkie muszą. Ale mam czasem problem z zaufaniem. Obecnie jestem w związku z 23 letnia kobietą. Rożnica dla jednych wielka dla innych znikoma. Ale wiadomo że co pokolenie to inne wychowanie. Darze ją uczuciem, jednak nie chce go jeszcze nazywać bo to jeszcze nie ten etap. Trwa to zbyt krótko. Jestem osobą spokojną, ułożoną. Lubię się bawić. Tyle że należę do małej garstki osób które są szykanowane za to że nie piją, nie palą. Przez co nie integrują się z resztą. Ale mnie ani nie ciągnie ani to nie smakuje. Mam tak pozytywne podejście do życia że żaden alkohol nie jest mi do zabawy potrzebny. I przechodząc to mojego pytania z tematu. Czy ja robię źle jeżeli czepiam się swojej partnerki o to że nie dotrzymuje słowa? Że często piszę bądź dzwonię? Albo że się złoszczę o to że ona nie odpisuje na smsa przez cały dzień gdy jest na wyjeździe? Przecież to naprawdę zajmuje tylko chwilkę... Mam takie odczucie że jeżeli ktoś w tak błahych czasami sprawach nie dotrzymuje słowa to aż się boje myśleć o tych naprawdę ważnych. Dlatego się złoszczę o to. Więc czy robię coś źle? Przecież nie kontroluje. Daje wolną rękę. O nic nie pytam nigdy.

Gość gość
Zamknij ją w domu to ci odpisze na smsa ciołku :D

Gość pppppaaaaaa
jestes fajny facet, chcialabym takiego miec

Gość gość
nie słuchaj takich co ciołkuja na wejściu,jesli na początku znajomości nie odpisuje caly dzień to cos mało tęskni,i nawet nie chodzi o obietnice tylko ze czuje mniej niż Ty,staraj się by była rownowaga ,nie pisz dwa razy więcej niż ona,czepianie się nic Ci nie da,ona musi to czuc sama a będziesz wiedzieć czy tak jest tylko jak zobaczysz ze sama zatesknila,na moj gust nie wybawila się jeszcze i związek ma na drugim planie,powinen być na pierwszym w przypadku osoby dojrzalej

Gość Łukasz84
dzięki za rade. masz racje tak sądzę... troche odpuszcze i nie bede pisal tyle. Poczekam az sama napisze. Bo narazie to wyglada tak ze praktycznie ona sama nigdy nie pisze...zazwyczaj odpisuje na moje pytania/smsy. No jest mlodsza... I nie byla w zadnym duzszym zwiazku. Ja mam za soba juz 3 takie dluzsze powazne zwiazki.