Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weteranka sympatii

typy samców z portali randkowych

Polecane posty

Gość weteranka sympatii

1. Miły, młody , jurny -napalony od samego początku. Coś niewyraźnie mówi o swoim życiowym nieszczęściu. Żona, dziewczyna unika seksu, dlatego biedak zdesperowany szuka w sieci łatwych zdobyczy. 2. Rozczarowany życiem średniolatek. Rozwodnik, wiek ok 40, z racji licznych randek wyćwiczony brzuszek na siłowni. Pieprzy coś o prawdziwej miłości, ta stara miłość to nie była miłość. Dziećmi zajmuje się w weekendy. Cały czas marzy o powrocie do byłej. Skorzysta z tej okazji, bo alimenenty odpadną. Prowadzi zabawę asekuracyjną, o ślubie nie ma mowy, związek na poważnie chyba też nie, bo może była się ugnie. W związku z tym truje tylko d...W łóżku stereotypowy. Specjalnie się nie wysila, jemu się należy. 3. Ukryty alkoholik. Zaczerwieniony nos, pisze lub dzwoni wieczorkiem- jak jest podchmielony. Szuka babki do wysłuchania jego smutnych monologów. Rozwiódł się dawno temu, po licznych interwencjach policji w jego byłym domu wziął nogi za pas. Teraz może pić bez karcącego spojrzenia żony. Jak wspomnisz o niechęci tw. do alkoholu ulatnia się. 4. Nałogowy łgarz. Ma żonę, dzieci. Na boku liczne kochanki. Mówi że jest wolny, ale często w delegacji. Nie dodzwonisz się do niego, bo to komórka-fruwajka. Właśnie jest wyłączona, leży w samochodzie. Włączy ją jak wyjdzie z domu. 5. Stary pryk zmęczony życiem. Ziewa, parcha, dłubie sobie w uchu. Mówi że nie chce się wiązać, bo lubi tylko chodzić na ryby. Związek mu niepotrzebny. Na profilu niby informacja, szukam miłości. Może miłości rybki? Seksu nie uprawiał 10 lat. Boi się nawet o tym mówić. 6.Cwany amorek. Żyje z naciągania kobiet-desperatek. Na pierwszym spotkaniu pyta o majątek, przygotowany do wprowadzki do Ciebie. To najlepszy typ kochanka. Zaprowadzi Cię nie tylko słowem na najwyższe szczyty. Jak zniknie-długo po nim takiego kochanka nie znajdziesz, ale portfel za to będziesz miała grubszy. Ps. Pozdrawiam wszystkie miłe panie, które na swojej drodze mogą spotkać, któregoś z tych typów. Wybaczcie, jeśli o jakimś szczególnym przypadku nie wspomniałam. Weteranka sympatii

Gość gość
Typy samic z portali randkowych: 1.Brzydule/wieloryby 2.Rozwódki w różnym wieku 3.Znudzone 40tki szukające młodszego r****cza

Gość gość
zapewne taka jest prawda. Ja jak dawałem ogłoszenie na kanałach to zawsze pisałem że jestem 40stoletnim żonatym,dzieciatym facetem. Jak jakaś miła pani się odezwała to wiedziała z kim gada i ze swojej strony też to chciałem wiedzieć.