Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdeptali mi rękę

Polecane posty

Gość gość

na imprezie przesiedziałem z godzinę na schodach....i połozyłem dłoń tan by mi deptali....

Gość gość
i przez godzine tak siedziałem.....deptałi i kobiety i faceci... nikt nie zwarzał!!! a najlepsza była kelnerka....tak seksownie ubrana....chyba ze 20 razy przeszła w szpilkach po mojej ręce!!! ani razu sie nie zatrzymała!!! nikt z reszta...

Gość gość
To weź idź tam teraz i weź te protezę...MOże jeszcze znajdziesz.

Gość gość
czy na prawdę nikt nie widział mojej dłoni!!!?....i nie czuł że staje na coś?

Gość gość
Czym teraz biedaku konia będziesz trzepał ?

Gość gość
żadna proteza!!!

Gość gość
na następnej imprezie podłoże drugą..

Gość gość
i tak.. to nie boli....a fajnie tak poczuć ...zwłaszcza kobiece buty...na dłoni....

Gość gość
Proteze....:D:D

Gość gość
nie smiej się!!.. na prawde....ostatnio wytrzymałem chyba ze 200!!! nadepnięć....zwłaszcza przez kobiety....najlepsze sa w szpilkach...50..60 kg...bo reszta..a zdazrzały sie i takie chyba po 90..100 kg to aż kostki strzelaja!!!..

Gość gość
najlepsze są takie co sie zatrzymuja na mojej dłoni..!!..tak stoja z chwile!!!...

Gość gość
dzisiaj wróce tam..poczekam na tą kelnerke..ona chodzi tam..między poziomami na imprezie i ciekawy jestem ile razy mi zdepcze dłoń... jak myślicie?

Gość gość
zdepcze tylko 99 razy

Gość gość
he, he.. dam rade..i jedno powiem nikt nie zwróci nawet uwagi na moją dłoń.....nawet ja bym tam siedział ze 6 h.......

Gość gość
i tak mysle...nic to jak na same palce stają..ale podsunełem dłon bardziej.....całą prawie rękę!!!..przedramienie.......!!! i po chwili czuje....jak staje ta piękna kelnerka....a miała piekne buciki... i poleciała.....

Gość gość
czy dzisiaj też podepczą ...moją dłoń..jak myślicie?

Gość gość
ja ci też podeptam!!!

Gość gość
pewnie do wieczora będę czekał....a na imprezie dzisiaj będe siedział i czekał......jak myślicie ile mpja dłon wytrzyma nadepnięć??.....

Gość gość
no i zisiaj te same przeżycia...teraz zdeptali mi prawą rękę...i nie było już tej kelnerki..ale inne panie zdeptali dobrze....dużo...

Gość gość
Lecz się

Gość gość
teraz będę konia trzepał trzepaczką!!!

Gość gość
po pierwsze nie musze sie leczyć..po drugie nie musze trzepac k.... bo mam gdzie go wsadzić...i nie to żebym się chwalił...ostatnio robilem psychotesty na zawodowego kierowce i IQ wyszło mi 137 wiec dużo ponad średnią krajową....a to że tak dłoń podkładałemby mi deptali .. chciałem tylko zobaczyć ....i sie przekonać jak ludzie nie zwracają na nic....choc powiem że po kilku piwkach miłe to było...

Gość gość
no i czym teraz będziesz walił:(

Gość gość
no i gość o tym samym...nie musze !...walić...heee heee....a chyba ten gość co o tym samym pisze wciąż....musi....

Gość gość
czy to dźwne że to polubiłem??... to chyba nic strasznego....z reszta i tak nikt nie zwracał uwagi..czy zrobilibyście to samo??

Gość gość
nie dawno wróciłem z kolejnej imprezy, bawiłem się fajnie i dalej mnie skusiło..żeby tak podeptali mi dłoń. Poszukałem fajnego miejsca i położyłem rękę na chodach, ciemno ..wiec dobre miejsce nie musiałem długo czekać teraz jest zima i dziewczyny chodzą w kozaczkach...różnych zresztą.. deptały prawie każda i nie zwracały uwagi że na coś stają..no na moją rękę..

Gość gość
dawno tego nie robiłem, ale mnie skusiło.... jestem w dużym hipermarkecie...dużo ludzi...niby szukam coś na dolnych półkach podpieram się ręką.... i czekam, chwilę.....czuje jak ktoś przejeżdża mi po ręce wózkiem.....fajnie...dalej niby szukam... kolejny wózek jedzie mi po dłoni..nikt nie patrzy ...jedzie do przodu.... podsuwam dłoń bardziej.... i po chwili czuje!!!!... ktoś staje mi na dłoni....tak całym ciężarem... i idzie dalej i nie zwraca wcale uwagi że podeptał mi rękę.... mija chwila i kolejna osoba tym razem kobieta... staje mi na dłoń....i nic ..poszła dalej...w ten sposób chyba z 20 osób podeptało mi rękę....a najlepsza była taka pani....szła z jakimś facetem.. staneła mi na dłoni i się zatrzymała i rozmawiała z tym facetem

Gość gość
Zima to idealny moment, fakt. Dziewczyny często na imprezach występują w butach, w których przyszły, i często są to np kozaczki z grubszymi podeszwami itp, i mniej się zastanawiają po czym idą, wystarczy miejsce gdzie jest ciemno i wiadomo że będą chodzić ;)