Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucila mnie kobieta bo niezaakceptowaly mnie jej kolezanki

Polecane posty

Gość gość

K***a juz czwarty raz. A jedna z tych kolezanek nalega aby to z nia ukladac sobie zycie. Jak ja zniechecic do siebie, poniewaz nie jest w moim typie i o bylej nie moge przestac myslec ?

Gość gość
w dobrej komitywie musisz żyć z jej psiapsjółami, bo inaczej d**a

Gość gość
Jezeli do szpilek nie bedziesz pasowal, to tez cie rzuci. Bo nie bedzie miala czym sie pochwalic przed ludzmi.

Gość gość
Eh, trace wiare w kobiety.

Gość gość
Up up

Gość gość
Jezeli do szpilek nie bedziesz pasowal, to tez cie rzuci x nie rzuci tylko sie nie zainteresuje :)strata czasu

Gość gość
To chyba z jakas małolata byłeś....

No a potem latka lecą i tak wypisuje tu na forum ze czas jej minął a faceta brak. Pozostały odpady jak to się potem pisze. Daj sobie spokój i niech z koleżankami sobie ewentualnie potem życie układa.

Gość gość
a gdyby tak szukac wsrod takich ktore nie maja kolezanek, co myslicie ? Do szpilek pasuje, bo jestem wysoki.

To zależy jaką osobą jesteś. Jeżeli jesteś outsiderem to raczej trzymaj się od takich z daleka, chyba że trafiasz wyglądem w jakąs outsiderską niszę. Jezeli natomiast dobrze wyglądasz i jestes w miare normalny to taka odizolowana dziewczyna jest dobrą opcją, bo dasz jej to czego nie ma

Gość gość
No widzicie do czego to doszlo, musisz pasowac do butow, jej przyjaciolki musza cie zaakceptowac i nie wiadomo co jeszcze. Dodam, ze nie jestem odosobniony w tym przypadku, znajomi to samo mieli. Towarzystwo zmienialem i ten sam schemat panuje.

Gość gość
To jest norma z tymi koleżaneczkami. Miałem identycznie, dlatego nie chce miec nic wspólnego z polkami. Podpuszczały, że ciota ze mnie, moja mnie porzucała, a te kurwiątka podrywały mnie. Omijaj poleczki szerokim łukiem.

Gość gość
Psiapsióły najważniejsze. Zawsze. Razem z psiapsiółami tworzą jeden umysł.

Gość gość
K***a nie rozumiem takich lasek!! JAK MOŻNA RZUCIĆ FACETA BO KOLEŻANKOM SIĘ NIE SPODOBAŁ! czy to one z nim są czy ja żeby mi wybierały, majtki tez jej mierzą?? w życiu bym tak nie postąpiła wolałabym zerwać przyjaźn, bo co to za przyjaźń? wtf? podpisano kobieta ze zdrowym rozsadkiem

a koledzy to co ? znam taką już nie parę, która rozpadła się bo koledzy nie akceptowali panny. I co ? Koledzy ważniejsi!

Gość gość
Czemu ja takich kobiet rozsadnych jak ta powyzej nie spotykam w realnym swiecie. Moze dlatego, ze juz sa na wymarciu, a te ogolnie dostepne szkoda gadac.

Gość gość
To młode pokolenie to są właśnie takie zyeby niedorobione. Nawet na mieście wyglądają jak klony, wszystko robią pod publiczke. Też sie trzymam jak najdalej od polek, bo wiecznie im coś niepasuje. I tobie radze to samo, poszukaj kobiety w czechach, na słowacji, a zobaczysz jak kolosalna różnica je dzieli. Nie mają tego jadu jak polki. Nie są złośliwe, podłe, wredne. Takie są fakty, zobacz statystyki ile trwa związek z polką, od kilku do kilkunastu miesiecy.

Gość gość
Już nie wspomne o zdradach. U polek zdrady są na porządku dziennym. A później zwalają wine na faceta, ze nie miał dla niej czasu. A najlesze jest to, ze wcześniej domagają sie aby wiecej pracował. Paranoja.

Gość gość
Zacznijcie od siebie ;)

Gość Autor goscinnie
Zboczyliscie troche z tematu. Jesli chodzi o zdrady, to u nas tego nie bylo. A przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Jedynie fakt niezaakceptowania mnie przez psiapsiolki bylych. I zawsze tak bylo, ze ktoras z tych psiapsiol bylej podrywala mnie, nastepnie ja ucinalem wszelki kontakt. Poznawalem nastepna i wszystko bylo OK do momentu az ktoras z psiapsiolek nie tolerowala mnie. I nastepna i ten sam schemat. To byly kobiety w przedziale wiekowym 25-30. Z tego co wiem, sa samotne, a jedna jest samotna mamusia po jakims obcokrajowcu. KOBIETY CZEMU NIE MOWICIE, ZE FACETA MUSZA TOLEROWAC WASZE PSIAPSIOLY ? Bo inaczej nic z tego. Eh, chyba tak trzeba zrobic jak mi tutaj radza, mianowicie szukac poza polska.