Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie czuje sie szczesliwa w swoim zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Cos brakuje mi w moim facecie.Takiej energii zyciowej , radosci. Checi dazenia do czegos. Jest dobry, mily, nie pije nie pali ale jak to zrobic zeby cos chcial miec w zyciu.

Gość gość
mam podobnie. Jest bardzo dobry, czuły i tak dalej ale nic kompletnie nie robimy poza siedzeniem w domu. A jak próbuję go gdzieś wyciągnąć to że jest zmęczony i nie ma kasy. Sama nie wiem to dziwne. Jak mówię wszystko jest dobrze, nie robi nic złego ale też niewiele dobrego dla związku. A samej się starać trudno

Gość gość
usycham przy nim, sama przestalam mniec w sobie zycie. po co cos robic jak i tak on tego nie widzi.zero reakcji, ciagle ta sama mina, zeby mial w sobie zycia , energie. on nic. zero emocji.

Gość gość
to samo. nie jest zły, mówi że mnie kocha okazuje to, pomaga, nawet gotuje ale po prostu czasem wydaje mi się że jest ze mną z braku laku i że mu wygodnie

Gość Kamilllla 27
Każdy lubi narzekać, ale pomyślcie sobie co czują kobiety, których mąż jest np. alkocholikiem, robi awantury w domu, one z pewnością nie narzekają na nudę w związku. Wy macie dobrze a szukacie dziury w całym. Może wasi faceci, chcą coś osiągnąć w życiu i ciężko pracują odmawiając sobie wiele... Doceńcie co macie

Gość gość
ale jak facet kocha to sie stara. robi wszystko zeby kobieta byla szczesliwa z nim. a ja tego nie czuje,

Gość gość
Związek nie jest do uszczęśliwiania.

Gość gość
wiem że powinnam to docenić.Bo mam dobrze, ciężko pracuje to widzę i odmawia sobie wiele ale jak tak dalej pójdzie odmówi sobie tego związku i nawet tego nie zauważy

Gość gość
ale moj ppracuje i co z tej pracy ma. oplaty i na zycie. zeby cos odlozyc cos kupic do domu, gdzies pojechac - tylko slysze brak kasy. bo jestem rozrzutna. bo nie umie odkladac. a nich mi pomoze wtym.

Gość gość
a do czego jest zwiazek?

Gość gość
właśnie opłaty i na życie a nawet na to żeby w weekend się wybrać pod namiot albo nawet kino głupie to nie ma kasy i nie ma ochoty bo zmęczony

Gość gość
związek żeby być razem żeby się kochać wspierać być razem spędzać wolne chwile. A nie żyć obok siebie z braku laku i lenistwa

Gość Kamilllla 27
Zależy kto ma jaką pracę, bo uwierzcie że niektóre zajęcia potrafią wyczerpać i odebrać energię na resztę dnia. Zwłaszcza że ktoś pracuje po 12 godzin. Spróbujcie zrozumieć swoich mężczyzn, pogadajcie z nimi szczerze, osiągnijcie jakiś kompromis...

Gość gość
za rok jest slub jego brata. to nie maly wydatek. ubrac sie, dojechac.cos bratu tez tzeba dac- kase lub prezent. kasa poleci. on mysli ze co kasa sama sie znajdzie. wszystko na mojej glowie. ja musze wszystko sama ustalac planowac i to jest meczace bo brak mi w nim tego wsparcia. mimoze ze jestesmy razem ale kazde idzie w innym kierunku.

Gość gość
rozmowy nic nie pomagają bo właśnie że zmęczony bo sezon i pracuje 6 dni w tygodniu po 11 godzin ale niestety z tego żadne z nas nic nie ma. Bo przychodzi do domu i kładzie się przed komputerem

Gość gość
by dzis mamy plany. moj konczy prace o 13.o ile nie pojdzie na fuche. zjemy obiad, wykapie sie i idziemy nad wode. posiedzimy troche ok.18 wrocimy zjemy cos ogarniemy sie i dzis jest koncert. mam nadzieje ze fajnie dzien spedzimy. ale oczywsice wszystko z moje strony wychodzi. ja np. potrafie normlanie rozmawiac, a moj nie. ja tylko mowie a on przytakuje.

Gość gość
chociaż macie plan a u mnie nic nie wychodzi bo nie ma jaki Ale też tylko ja mam jakieś pomysły jest przytaknięcie a za chwilę przepraszam kotek ale to ale tamto i trzeba siedzieć na d***e w domu

Gość gość
ile macie lat,ile zarabia?

Gość wybieram co mnie uszczęśliwia
takich sobie chłopów wzięłyście, to macie, ktoś wam każe z nimi siedzieć?

Gość gość
moja ma 30 lat zarabia ok.1600zł. ja mam na pol etatu ok.1000zł. mieszkanie jest moje.

Gość gość
ja 23 a on 35. Zarabia właściwie nie wiem ile bo dostaje różnie zależy od pracy i godzin.

Gość gość
ja mam 29. lat. moj gdyby pil, bil. wychodzil non stop z kolegami. nie pracowal. to bym dawno go zostawila. ale dobry chlopak tylko brakuje mu takiej energi zyciowej. parcia do przodu,

Gość samotna aga33
tak =cieszcie ze maz was nie bije,nie gwalcoi i nie jest alkoholikiem- jezeli to sa wyznaczniki dobrego meza to w takim razie wystarczy wyjsc na ulice i pewnie co 3 osoba jest wystarczajaca dobra na to aby zostac moim mezem. ....... 'dobrego czlowieka' to mozna miec za przyjaciele a, ze mezem trzeba miec to COS< cos specjalnego, cos co sprawia ze ten zwiazek jest INNY OD wszystkich i.e. przyjazni

Gość gość
za mojego to rzeba ciagle myslec. gdyby nie ja- to obiadu by nie bulo, w domu ciale balagan, oplaty nie porobione.

Gość gość
nawet nie parcia ale po prostu chodzi o to że się nie stara o związek moim zdaniem

Gość gość
to cos- to znaczy co????????

Gość gość
po prostu cala jego energie pochlaniasz Twojemu lubemu ! To wielki wysilek dla mezczyzny ... :-D

Gość Kamilllla 27
To wyobraźcie sobie zamiane ról, że to wy musicie zarobić na dom, na opłaty, przychodzicie do domu a tam wiecznie niezadowolony mąż, który ciągle marudzi. To wolałybyście żeby nie pracował, że będziecie żyć z powietrza wtedy z pewnością będzie miał siłę i czas na wasze kaprysy. Takie jest życie większości z nas - do puki się jest młodym to się szaleje, puźniej przychodzi czas na stabilizację i założenie rodziny zaczyna się proza dnia codziennego. Przecież nikt Wam nie kazał wychodzić za mąż, trzeba było dalej się bawić a nie narzekać teraz.

Gość gość
samotna aga33 racja i tak było tylko że ostatnio po prostu zaczął mieć olewkę na wszystko, na związek tylko żeby jemu było wygodnie