Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazjaaaaaa

Były facet czy nowa miłość

Polecane posty

Gość gość
Czyli co, niby nie jesteś w związku ale jeszcze sama nie wiesz, bo wciąż kochasz byłego, a on ciebie, a mimo to wskakujesz do łóżka jakiemuś nowemu? jesteś zwykłą dziwą. Jak się nie jest pewną faceta to się nogi trzyma razem. Po prostu jesteś puszczalską szmatą i jak twój były się dowie, że popuściłaś szpary to wątpię, że będzie cię chciał z powrotem. Mogłaś się zdziro grzecznie spotykać a nie zaraz nogi rozkładać, jak nie masz jeszcze wyjaśnionej sytuacji z poprzednim chłopakiem.

Gość gość
Ja bym się na twoim miejscu wstydziła wracać do byłego skoro już popuściłaś szpary innemu. No ale może ja jestem inna, a ty jesteś rozwiązła i nie widzisz w tym nic złego, że idziesz do łózka z A, potem z B, a potem znowu z A... przecież to jest obleśne...

Gość gość
ile razy mam powtarzać, że nie jestem z nim w związku... ty jesteś obleśny/a... i nie idę najpierw z tym, potem z tamtym, a potem jeszcze z innym , ogarnij się...

Gość gość
Stara miłość nie rdzewieje:-)

Gość gość
Jesli bym ja to byl tym bylym to wiesz jak bym cie serdecznie przywilal::Doatalabys takiego kopa w duuupppppeeee ze bys tydzien nie siadla na niej i dolozyl byc ci jednó zdanie..idz sie j***c z tymi co to robilas a odmnie wara na 10 km bo moja milosc zgnoilas tak jak siebie skorwilas mala

Gość anastazjaaaaaa
Jakim cudem skoro nawet nie byliśmy razem ? zresztą, ja teraz żałuję, że tak się stało, poza tym czasem emocje ponoszą, a ja mu miałam powiedzieć tylko, czy chcę do niego wrócić, nie wiesz co to oznacza ? to oznacza, że z nim nie jestem i nikogo nie zdradzam... co prawda nie czuję się teraz komfortowo i dobrze, ale myślę że nie zasługuję na to, żeby tak mnie obrażać ... są jeszcze ludzie wyrozumiali tutaj ?

Gość Kosmooosik
zdecydowanie nowa miłość, sama tak wybrałam obecnego facet poznałam na ezo i niczego nie żałuje