Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

auto jakieeeeeeee

Polecane posty

Gość gość

Starsze audi A4 bardzo mi się podoba, tak rocznik 1998, Skoda rocznik 2001-2003 Fabia. Które auto będzie tańsze w utrzymaniu? Biorąc pod uwagę podzespoły to działają na tych samych. Co byście wybrali??? Mam od 5 000 do 10 000 na samochód, z tym że im mniej wydam, tym lepiej - to pierwsze auto , a pieniądze wolę wydac coś do domu. Czym będzie mi się lepiej jeździć? ???

Gość prawictwo pospolite125
nie dzialaja na tych samych . Audi ma drozsze czesci zamienne ..

Gość malina 88
polecam volkswagen golf IV !!!:D !!! :D z***biste autko!

Gość gość
Golf to nie jest głupi pomysł. Szukaj zadbanego z silnikiem 1.8T. W poprzedniej pracy mieliśmy Octavie z tym motorkiem, tłukły po 70tkm rocznie i naprawdę nic się nie działo poważnego się nie działo. Przy przebiegu 170 tkm odkupiłem ją do firmy i sprzedałem jakoś w 2010 roku z przebiegiem prawie 300 kkm. Kupiec sprawdzał dosłownie wszystko. Kompresja na cylindrach wzorowa, turbo (oryginalne!) w stanie idealnym. Olej (Mobil 5W50) wymieniany co 15 tkm, silnik nie łykał ani grama. :) Spalanie może wydawać się sporę bo w korkach miejskich nawet 14 litrów, a jak ciśniesz to i więcej. Ale przy spokojnej miejskiej jeździe podczas umiarkowanego ruchu nie przekroczysz 10l, a w trasie załadowana po dach z włączoną klimą paliła mi 7-8 litrów/100 km.:)

Gość gość
kup OPEL CORSE C za 10.000 zl dostaniesz jakis z roku 2003 chodza dobrz,malo pala,czesci sa tanie!