Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma kogo w 4 literaci

dla mojego narzeczonego bardzo liczą się bracia

Polecane posty

Mój narzeczony ma 2 braci zauważyłam że bardzo się dla niego liczą. Nie mieszkamy razem. Oni codziennie rozmawiają ze sobą przez telefon, jak którycś niema kasy czy coś to daje nawet jak ma mało, jak coś potrzebują to leci do nich, raz w miesiącu idą się napić do knajpy tylko we 3. Ja jestem jedynaczą więc nie mam rodzeństwa. Ale oni chyba przesądzają, czy moze ja przeadzam?

Gość Cebulka Dymka
ty tylko pilnuj zeby sie nie zaczeli dymac ze soba :classic_cool:

Hehe każdy zajęty:-). Starszy się żeni, średniego mam ja, najmłodszy ma dziewczynę.

Gość fklaskf
mój ma tylko brata i siostrę i zaczęło mnie wkurzać, że pożycza im pieniądze, chociaż oni mają więcej kasy, tylko tracą ją na kino, restauracje. On potem nie domaga się zwrotu. Póki co to jego pieniądze, ale już mu mówiłam, że kiedy zamieszkamy razem, to tak nie będzie. On sobie nie kupi np. koszulki która mu się podoba, a od brata nie chce zwrotu pieniędzy, które wydał na restaurację

zamiast narzekać ciesz sie że maja takie dobre relacje. mój ma dwóch starszych braci. ja ich za bardzo nie lubie gdyż nie raz i nie dwa były z nimi jakieś konflikty. zresztą nie należą oni do osób ustatkowanych tylko tacy imprezowicze, jeden mial problemy z prawem itd no ale mimo wszystko ich toleruje i szanuje to że mąż chce mieć z nimi dobry kontakt bo wkoncu to rodzeństwo. z tym że tamci mieszkaja za granicą więc u nas wygląda to inaczej. staraj sie jednak mimo wszystko zrozumieć swojego mężczyznę. może to on kiedyś będzie potrzebował ich pomocy.

Mój pożycza młodszemu, starszy jeździ autem za 100 tys zł więc mu nie potrzeba. Starszy ponoć im daje kasę jak nie mają, ale daje.

Teraz ten najstarszy kupił mieszkanie z przyszłą żoną wszystko zrobione dzisiaj upał 36stopni a oni wożą wszystko do tego mieszkania.

Gość fklaskf
w małżeństwie będzie inaczej, bo sam nie pożyczy nikomu kasy bez Twojej zgody

Gość fklaskf
no mój się nie dał wrobić w pomoc na budowie u siostry

Ten starszy to nawet nie wie ile wydaje, co kupuje i za ile.

Oni mieli ekipę. Dzisiaj przewożą kartony z jego mieszkania do ich wspólnego. Autem jego brata.

Gość fklaskf
to nie tak źle. Zauważyłam że mój ma lepszy kontakt z rodzeństwem niż z rodzicami

No do rodziców to oni mają wielki szacunek. Ale też mają dobry kontakt.

Dzisiaj chciałam wyjść z nim do kina, ale on do mnie że umówił się z R że pomogą mu No i klapa.

Gość fklaskf
to idź z koleżanką :)

Chciałam iść z nim a nie z koleżanką

Gość gość
To bracia znają się najlepsze

Gość gość
to pewnie świadkować sobie na ślubie będą :classic_cool:

Gość gość
Mój pożyczał bratu (ma młodszego o 5 lat brata) , płacił za Internet z którego korzystała siostra i brat (oni się nie dodawali) , jak rodzice potrzebowali by ich podwieść albo zawieźć do innego miasta to akurat zawsze najstarszego syna czyli mojego męża a nie rok młodszą siostrę czy brata prosili. Kiedy już oficjalnie się zaręczylismy i zamieszkalismy osobno , mąż przestawał dorzucać się (jako jedyny) do czynszu rodzinnego domu, do jedzenia i przestał płacić za Internet oraz nie pożyczał już pieniędzy nikomu bo sami mieliśmy swoje wydatki i wtedy brat zaczął mieć ale że sam za wszystkich za Internet płacić nie będzie ;) że nie będzie Taki kawał teraz podwozić rodziców bo paliwo kosztuje a poza tym on pracuje i nie ma czasu. Mój mąż był zawsze tym dobrym bo brat młodszy to trzeba pomóc, bo rodzice mało mają emerytury więc do czynszu, życia się dokładał (to akurat uważam za słuszne) za net płacił sam ale do cholery sam a teraz rodzinka się lekko na mnie dąsa a zwłaszcza jego brat bo już nie ma starszego barana który by był tym dobrym. Nie lubię egoistycznego rodzeństwa męża ale on jest za nimi bardzo i niestety często jeździ tam do nich zostawiając mnie samą.

Gość gość
To pewnie na slubie swiadkowac beda-umarlam leze i kwicze ze smiechu :D :D :D to ta idiotka od faceta swiadka