Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za co ludzie nie lubia TVNu

Polecane posty

Gość gość

jest liberalny robiony w amerykanskim stylu by podtrzymac uwage widza np. pokzuje sie duzo zla ps nie popiaram ataku na dziennikarza tej stacji

Gość gość
za to że mówią prawde i mało się obcyndalają z tzw "świętymi krowami".

Gość gość
TVN liże d*psko Platformie, nie ogladam tego scierwa

Gość gość
obiektywna prawda nazywana jest przez motłoch "lizaniem d*pska"

Gość gość
obiektywna prawda i TVN hahahahahaha dobre, dawno się tak nie uśmiałem

Gość gość
podaj jakiś przykład na to że jest inaczej. pośmiejemy się z ciebie wszyscy:D

Gość gość
za to, ze ludziom sie wydaje, ze tvn jest czyms calkowicie normalnym

Gość gość
nie mówiłem że się posmiejemy jak sp...as z powodu pytania? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość panna bez dziecka
w Uwadze był materiał o mojej firmie. pokazali 60% prawdy z tego co tam się dzieje

Gość gość
był materiał o mojej firmie i pokazali 100% prawdy.

Gość gość
za to że mówią prawde kłamstwami tvn wystarczy wpisac w gogle

Gość gość
wystarczy że podasz jedno konkretne i opiszesz na czym polega to kłamstwo. popisz się:D

Gość gość
a co z wpadka TVN "nadaje z New Jersey" na Ursynowie

Od lat TVN jest jednym z najbardziej obiektywnych nadawców w Polsce. Przykłady? Jak ekipa rządząca coś dowala to informują o tym od razu. Nie ma czekania na chwilę itp itd. O AmberGold polska dowiedziała się właśnie w pierwszej chwili od TVN24. Bawią mnie teksty typu "tuba propagandowa PO" itp itd. PO nie stać na to aby mieć takie wejścia w TVN. I czas się z tym pogodzić. Faktem jest że informując o wyczynach opozycji jest również bezlitosna, no cóż. W innych mediach za to opozycja dyskutuje sama ze sobą bez udziału oponentów. Wystarczy tam posłuchać/pooglądać tylko chwilę aby zauważyć i zrozumieć co to znaczy obiektywizm TVN.

Dodam że lubię i cenię TVN za pełen profesjonalizm we wszystkim co robią. Fakt mieli wpadki, ale to nie znaczy że brak im profesjonalizmu.

Gość gość
a czy były materiały o radiu maryja w tvn np zlot mocherów na jasnej gurze

Gość gość
Jak wiemy ITI przegrało w Sądzie Macierewicz miał Rację mówiąc iż ITI stworzone zostało na Polecenie Czesława Kiszczaka oraz następnych komunistów oraz zostało przez rząd sfinasowane. Kazdy juz sie domysli w jakim celuhttps://prawda2.info/viewtopic.php?t=9782.

Gość panna bez dziecka
materiał w Uwadze przedstawiał pracę "wróżek i wróżbitów", taką jak na wizji prezentuje wróż Maciej, jednakże poza wizją nikt nie operuje kartami tylko wymyśla wróżbę z głowy a Uwaga pokazała podstawionych pracowników z kartami Tarota

Gość gość
Bzdura, TVN jest telewizja stronnicza, "lewacka" swiatopogladowo, nie oddzielajaca faktow od opini, relatywizujaca rzeczywistosc pod aktualne tendencje polityczne, wszystkie ich programy sa chamskie i przeklamane, trafiaja w najnizsze gusta. Oczywiscie caly ten rynsztok jest prowadzony w najbardziej profesjonalnym w Polsce wydaniu, ale co z tego... Przykladem na to jest dowolny program tej stacji, wlaczony o dowolnej porze: "mam talent", "usterka", "rozmowy w toku", "dedektywy rutkowskie", "nie do wiary", "super niania", i sto innych.. o publicystyce nie wspominam bo to jest temat na kilka ksiazek, a ja mam lepsze zajecia od zbawiania lemingow....

Gość brawo jelonek
lewackie poglądy to po prostu prawda, wynika z tego co poprzednik napisał

Gość gość
dla jednych prawda, dla innych nie... poglady nie sa problemen, problemem jest to, ze ta stacja miesza informacje z opinia, trzeba byc zalencem zeby bronic ten rynsztok, na tvn nie ma ani jednego wartosciowego programu i to jest fakt, won do ksiazek

Gość gość
dla niektórych wolność = lewackość.

Gość gość
oszołomy prawackie uważają że wolnośc to lewackość co jest bzdurą. oni wolności bardzo nie lubią bo sami maja ją ograniczoną z powodu religii

Gość gość
mnie najbardziej boli to, ze kazdy wie, ze tv trwam jest pisowska, katolicka, stronnicza i tak dalej, ale wiekszosc osob ma tvn za medium ktore jest wywazone w swoich opiniach, a to gowno prawda, bo jest tym samym co media sponsorowane przez pis, tylko ze w druga strone i w jeszcze doskonalszy sposob...

Gość gość
Ogladam tvn 24 tvn dodam ze lubie ale zauwazylam w szkle kontaktowym po minach dziennikarzy ze odnosza sie z rezerwa do osob ktore popieraja pis

Gość autore tematu leming
w sumnie chodzilo mi o Fakty a Rozmowy w toku sa beznadziejne - w wiekszosci ustawiane - ile placa im za osmieszanie warto ogladac internetowy kanal Mariusza Maxa Kolonko tutaj pokazuje jeden ze sosobow pracy faktow https://www.youtube.com/watch?v=G77IeBCg17s goraco plecam inne odcinki kanala pana Mariusza moze jest troche proamerykanski, ale w koncu tam mieszka

Gość gość
ta stacja ma na celu już tylko ogłupianie młodzieży poprzez pokazywanie marginesu społeczno-intelektualnego, zdolnego do wszystkiego w drodze do celu. Wywalono programy publicystyczne, nie ma żadnego programu historycznego, przyrodniczego czy kulturowego, za to wciąż serwuje się nam papkę w postaci durnych seriali z Muchą i innymi beztalenciami, zrujnowane polskie edycje showów dla ubogich intelektualnie typu Taniec z pseudogwiazdami, ju kę dęs, X Factory czy Mam Talenty, w kółko gada się TYLKO o modzie, urodzie i gotowaniu czy to w Guten Morgen TVN, największym problemem jest kurz na półkach, w Rozmowach w Toku (gdzie regularnie pokazuje się pokemony, dzieci emo i panie z ulicy dumne z myślenia waginą) czy u Wojewódzkiego wciąż prowadzi się rozmowy o rynsztoku i seksie, z olbrzymią dawką prostactwa, wulgarności i seksizmu, wieczorami nie zabraknie oczywiście kinowych 'hitów-miazg' czyli komedii romantycznych, koniecznie produkcji TVN. I czego oni wymagają od młodych? o to przecież tu chodzi, żeby dzieci były najgłupsze jak się da, bo jak wyrosną na nowe pokolenie wyborców, to takimi przygłupami i nieukami bardzo łatwo sterować, manipulacje TVN Faktów będą chłonąć jak gąbka wodę, no żyć nie umierać z tępym społeczeństwem, który zachwyca się szmirą i nijakością w najgorszym wydaniu oraz tępymi promowanymi na siłę celebrytami.. od razu lepiej się pracuje w tv, bo nie trzeba się starać i udawać oczytanych inteligentów z klasą, jak to dziś nieudolnie robią wszystkie gwiazdki tvnu..

Gość gość
max kolonko podsumował cała telewizje kłamcy i kretacze