Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia21

nocleg w zamościu

Polecane posty

Gość mdzialEna
Hej mieszkam w Zamościu. Jeśli chcesz się zatrzymać w hotelu o wmiare wysokim standardzie, to np hotel Artis. adres to Sitaniec ale to jest obrzeże Zamościa. chyba ze chcesz pozwiedzac i nie jestem mobilna to coś w środku miasta: Np. Hotel Senator- pana W.Paszta ( ma ładną restauracje w piwnicy i miesci sie na starówce na rynku solnym. Tam również znajduje sie obok ten hotel Marcury(dawny Orbis). A jeśli chcesz coś taniego tylko żeby się przekimać to tak na ul sienkiewicza jest dom studenta, na ul szczebrzeskiej jest akademin mozesz wynająć pokój. ul Orla Motel Polak. Zależy w jakim celu przyjeżdzasz

Gość gość
A jest jeszcze na starowce ten hotel renesans? Ma 3 gwiazdki i taki sobie standard wiec pewnie byloby tanio no ii w samym centrum.

Gość Anouk1113
Jeśli Zamość to polecałabym Ci raczej pokoje do wynajęcia :-) Jestem z okolic i często jeździliiśmy z facetem zanocować.. Polecam noclegi Morando - pokoje są z łazienkami a za dobę płaci się 50 złoty. Osoba powyżej która poleciła Ci hotel Artis - Ja nie polecam. Oczywiście jest tam bardzo luksusowo, ale jak to bywa - za luksus trzeba słono płacić. Artis jest bardzo drogi , ale jeśli masz dużo kasy to czemu nie;)

Gość gość
Hej jeżeli szukasz noclegu w Zamościu koniecznie sprawdź na http://www.gdziewesele.pl/Zamosc/ Jestem przekonana, że znajdziesz tam fajną ofertę w przystępnej cenie!:)