Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam okresu od 6 miesięcy

Polecane posty

Gość gość

Nie mam okresu od 6 miesięcy, na pewno nie jestem w ciąży więc nic takiego mi tu nie piszcie, nie odchudzam się i też nie pójdę do gina. Zazwyczaj miałam nieregularny okres nie była go nawet przez 3 miesiące ale nie aż pół roku:(( Może któraś z was też miła taki przypadek i wie czemu okres zanikł?

Gość gość
a dlaczego nie pojdziesz do lekarza?Przecież tak długa przerwa nie jest normalna. Dziewczyno, masz średniowieczne myślenie. Do lekarza nie pójdzie, a potem w razie nieszczęscia to płacz i lament. Ręce opadają.

Gość gość
ile masz lat? jesli jestes nastolatka i zaczelas niedawno miesiaczkowac to normalne ze jest nieregularny, no ale jesli nie to juz dziwne, do lekarza wtedy i to koniecznie!

Gość gość
moja kumpela nie miała cieczki cały rok miała w tedy 16lat w okresie dojrzewania może tak być zrób sobie wyniki czy nie masz anemii

Gość hermionaona
dlaczego nie pójdziesz do lekarza?

Gość gość
po prostu chyba jeszcze jestem za młoda i się wstydzę czy coś. Boje się że zaraz się do czegoś przyczepi i wgl. Po prostu na początek chciałam popytać was co o tym wiecie

Gość gość
ile masz lat koorwo?

Gość gość
tak naprawdę to mój ginekolog mnie molestuje

Gość gość
mam 19 lat. Moje wszystkie koleżanki mają regularnie a ja zawsze miałam tak beznadziejnie. A może znacie jakieś sposoby na wywołanie okresu.

Gość gość
ginekolog nie ejst straszny, ja tam lubię chodzić do niego, niestety tylko raz na rok na kontrole;/ a bym chciala częściej, bo potrafi tymi paluszkami zdziałać cuda ah

Gość gość
jak to molestuje?

Gość gość
Raju, dziewczyno, ile ty masz lat, 12?Lekarz to lekarz, jest po to, żeby cię zbadać i znaleźć przyczynę problemu. Nikt ci nie każe iść do gina-faceta, idź do gina-kobiety. Tyle się mówi o tym, żeby się regularnie badać u gina i nie dociera do zakutych pał.

Gość gość
19 lat i taka głupia. Szkoda słów. "Za młoda" na gina. To idź wtedy, gdy będziesz miała 80 lat.

Gość gość
po prostu się wstydzę iść do ginekologa. Pewnie będzie się czepiał że tak długo zwlekałam . Pomóżcie coś ;/

Gość gość
ale może to nie jest nic strasznego i nie muszę zaraz z tym lecieć do ginekologa. może ktoś z was też tak miał. Znacie coś na wywołanie?

Gość hermionaona
to nie jest normalne, idź do lekarza. Zrobi Ci chociaż jakieś badania. Zresztą to już czas, żebyś go zaczęła odwiedzać, pewnie wszystkie koleżanki już były

Gość pomarańcza zielona
ja pierwszy raz poszłam do ginekologa, jak miałam 20 lat i też myślałam, że się bedzie czepiał, ale powiedział, że skoro wcześniej nic się nie działo, to nie było takiej konieczności. Więc idź i się nie bój, każda dziewczyna jest przerażona przed pierwszą wizyta, a potem się okazuje, że to nic strasznego.

Gość gość
Dziewczyno, nie będzie się czepiał. Idź do lekarza, będziesz wiedziała co ci jest.

Gość gość
a może po prostu mam nieregularny okres i tyle

Gość hermionaona
tak, nieregularny okres... Jezu, a potem jak się coś dzieje to płaczą, że czemu tak późno poszła do lekarza

Gość gość
to po ch.uj zakładasz ten temat, zawracasz d**ę, skoro i tak nie masz zamiaru posłuchać dobrych rad?Weź wypier.dalaj na bambus, idiotko.

Gość gość
Za młoda, nosz k***a. Jak dla mnie jesteś jakaś niedorobiona. Tu Ci nikt nie pomoże tylko lekarz. Irytują mnie osoby, które bagatelizują swoje problemy nie zgłaszając ich lekarzowi, a szukają diagnozy na kafeterii:O Nikt Ci tu ziółek na problemy z hormonami albo torbielami nie poleci:O