Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaskakankanka

czy brac tego faceta na serio POMOCY

Polecane posty

Gość ankaskakankanka

jestem od niego młodsza o 4 lata ale mimo tego oboje studiujemy na innych uniwersytetach. On pracuje w bardzo znanym klubie nocnym dla studentów od paru dobrych lat - tam też zaczepił mnie z zapytaniem o numer kontaktowy. Generalnie chłopak jest bardzo przystojny, super rozbudowany, no i wydaje się nie głupi. Piszemy z sobą od 2tygodni i poruszamy tematy dość osobiste - przeszłość, plany na przyszłość, wydarzenia na bierząco. Pisze do mnie że jestem jego przyszłą narzeczoną i zaprosił na randkę w bardzo kulturalny sposób. Problem polega na tym że dużo znajomych którzy chodzą do tego baru mówiła mi że to kobieciarz, poza tym mam przeczucie że skoro mnie zapytał o ten numer to pewnie robi to samo do każdej innej w każdy inny dzień pracy.. Dodam że nie mieszkam w pl, więc jest między nami tak zwana bariera językowa.. umiem perfect ang i tak się dogadujemy ale wciąż powtarza że nauczy mnie tutejszego języka, etc.. z jednej strony jest słodki, z drugiej wydaje się być niezłym graczem..

Gość ankaskakankanka
poza tym pisze do mnie prawie codziennie, i kiedy jestem w tym klubie to zwraca na mnie szczególną uwagę, rozmawiamy, uśmiechamy się do siebie.. jest przesłodki! ale mam bardzo duże obawy

Gość ankaskakankanka
tam przychodzą codziennie piękne dziewczyny, z całego świata! na pewno nie brałby mnie na poważnie skoro może tak przebierać.. rozumiem gdyby był szkaradny, ale on jest naprawdę bardzo przystojny! nic mu nie brakuje! białe proste zęby, blondyn, piękne błękitne oczy, dobrze zbudowany wysoki.. no kurde, gdzieś musi byc haczyk :(

Gość a moze on po prostu
znudzil sie tymi babami? sama napisalas ze pracuje tam dlugo to ile mozna je wszystkie r****c XD

Gość gość
a lubisz go? moim zdaniem powinnaś go poznać zanim wskoczysz z nim do łóżka jak jest kobieciarzem to nie będzie chciał na ciebie czekać i cie puści

Gość ankaskakankanka
o łóżku nie ma mowy! pójdę z nim na to spotkanie, spróbuje wyczuć jego zamiary ale jak bedzie się dobierał no to na tym się zakończy to wszystko. Tylko nie chce tracic czasu na cos co moze okazac sie kichą :)

Gość hermionaona
"tutejszego języka" czyli jakiego? Jakiej jest narodowości?

Gość ankaskakankanka
norweg

Gość hermionaona
masz jakąś szansę, że zostaniesz tam na stałe? Albo że on się przeprowadzi?

Gość gość
jak to NORWEG to jest kicha ostatnio w necie czytałam że w NORWEGI jest dużo takich ciurków