Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

smierc jest piekna smierc jest rozwiazaniem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

pomysl ze koncza sie wszytkie twoje problemy nie masz juz ciala ktorego nienawidzisz, wszystkie kompleksy znikaja, nie zamartwiasz sie juz czy przytyjesz, czy pojawia sie zmarszczki, pryszcze, czy ludzie cie obgaduj膮 i wysmiewaja, przestajesz czuc presje bycia ladn膮 nie musisz wstawac wczesnie do pracy i tyrac w niej 8 h nie martwisz sie czy starczy ci od 1 do pierwszego jedzac jakies chuujowe zarcie i oszczedzajac na czym sie da nie obchodzi cie czy twoj chlopak, maz zdradzi cie z mlodsza czy nie ze cie odrzuci, nie bedziesz musiala ciagle wchodzic w cholerne kompromisy z innymi ludzmi czy to pracy czy to w domu, znosic czyjs humorkow, komentarzy nie bedziesz juz nigdy czula b贸lu samotnosci, smutku, leku, nienawisci, zazdrosci, zmeczenia...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 duszek8979
no tylko skad wziac cyjanek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamila216
masz depresj臋? nawet je艣li dzisiaj wszystko wydaje sie by膰 beznadziejne i nie do rozwi膮zania, to jutro znowu mo偶esz zacz膮膰 cieszy膰 sie 偶yciem... wiem co艣 o tym... nie tra膰 nadziei, nigdy nie wiadomo co jeszcze mo偶e sie wydarzy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 duszek8979
wole nie wiedziec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamila216
nie przesadzaj zawsze jest jakie艣 wyj艣cie;) opowiadaj jaki masz problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 duszek8979
nie mam problemu, po prostu nie chce mi si臋 偶y膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamila216
zr贸b co艣 szalonego, popraw sobie humor

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 duszek8979
szalonego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okjbvfrtyjhbvfrtyujnbvcfrtyhbv
ta, idz wybij witryny w duzym sklepie. bedzie kolegium i bedzie wrazenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nigdy si臋 te偶 nie za艣miejesz, ucieszysz, zakochasz ani nie spe艂nisz w 偶aden spos贸b. Zabijanie si臋 jest bez sensu, bo i tak kiedy艣 zginiesz - r贸wnie dobrze mo偶esz pr贸bowa膰 ugra膰 ile dasz rad臋. 呕eby przynajmniej zej艣膰 z tego 艣wiata z u艣miechem, zawsze uwa偶a艂em to za dobr膮 "zemst臋" na 偶yciu. "Pr贸bowa艂e艣 mnie pogr膮偶y膰, ale nic z tego - ci膮gle 艣wietnie si臋 bawi艂em, nawet jak by艂o do d**y":) Jak dosta艂a艣 od 偶ycia g贸wnian膮 kart臋 to chocia偶 偶eby blef by艂 dobry. Ludzie si臋 nabior膮, a p贸藕niej nawet i ty. Mia艂em pr贸b臋 samob贸jcz膮 w m艂odym wieku, ale po prostu nie mia艂em jaj popchn膮膰 tego taboretu...I ciesz臋 si臋, mimo wszystko, od tamtego czasu mia艂em du偶o mniejszych i wi臋kszych sukces贸w. Tyle ode mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamila216
go艣膰 wy偶ej ma racj臋.

Udost臋pnij ten post