Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawdopodobienstwo ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 18lat i od kilku dni dręczy mnie pytanie..czy mogłam zajść w ciąże? Ale zacznę od początku 29.07 powinnam dostać miesiączki, ale nie mam jej jeszcze a już jest (03.08).. Z moim chłopakiem kochaliśmy się z 18/19 lipca będąc na wakacjach nad morzem. Miał prezerwatywę i nie skończył we mnie.. Martwi mnie jednak czy jest jakieś prawdopodobieństwo zapłodnienia poprzez płyn, który występuje przed wytryskiem.. Co prawda nie mam pewności, czy miał go na palcu kiedy uprawialiśmy pieszczoty... Robiłam test wczoraj 02.08 rano o 10.00 i wyszedł negatywnie.. od kilku dni bolą mnie sutki( jak zawsze przed miesiączką) ale jej dalej nie ma.. Dodam, ze bylam na wakacjach nad morzem i chodze pozno spac codziennie ok.2-3 w nocy..a wstaje dosyć późno, czy to tez może mieć jakiś wpływ ze miesiączki w dalszym ciągu nie ma ?? Już nie wiem co myslec... Proszę o pomoc.

Gość gość
Spokojnie, na ciąże mi to nie wygląda, moim zdaniem nie ma szans:)

Gość gość
czy jest duże prawdopodobieństwo ze wczorajszy test mógł wyjść źle ??

Gość gość
To zrób drugi i wtedy zobaczysz.

Gość gość
Jutro zrobię i się przekonam.. aczkolwiek boje się. Mam nadzieje, że pierwszy test wyszedł dobrze, i nie jestem w ciąży.. prawdopodobieństwo testu to 99%, wiec może nie ma się czego obawiać.. Minęlo 15 dni od wspolzycia..