Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam bardzo serdecznie trochę się rozpisze tabletki antykoncepcyjne ,,BONADEA” brałam pół roku miesiąc temu pod koniec opakowania zapomniałam kilka wziąć i miałam brązowy śluz przez ok 3 godziny gdy skończyłam opakowanie czekałam na okres który się nie pojawił wiec przestałam brać tabletki.W ostatni dzień dni płodnych kochałam się bez zabezpieczenia to było 2 tyg po skończeniu tabletek dziś jest 3 tydzień ja nadal nie mam okresu robiłam test wyszedł negatywnie trochę się martwię gdyż od kilku dni mam wielka ochotę na słodkie a dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze i lewy jajnik jak myślicie mogę być w ciąży dodam ze nie nastawiam się na to cały czas mam myśli ,, a to przez tabletki tak się czuje bo organizm wraca do siebie” we wtorek mam wizytę u ginekologa ale proszę odpowiedzcie mi cy mogę byc w ciąży czy test może się mylić…??? dziekuje

Gość gość
jak rozłożyłaś nogi w płodne dni bez gumy to jestes w ciąży. Gratulacje :-)

Gość gość
Chcieliśmy dziecko ale za rok a tak jakoś wyszło bez zabezpieczenia bo to był spontan z mężem wykorzystaliśmy okazje kiedy mały spadł a teraz się boję bo wiem ze nie dam rady finansowo ale będzie to będzie jedno wiem na pewno będziemy je kochać i nigdy bym nie usunęła

Gość gość
Witam byłam dzisiaj u lekarza i powiedział mi ze jest za wcześnie żeby coś stwierdzić ciąży nie widzi za to nadżerka kazał zrobić testy i zmienił tabletki anty co jest grane okres mialam 13 czerwca czy możliwe jest ze nie mam okresu